Svin&Grin – Vejle har ”adopteret” Aarhus-koncept

Foto: Sofie Gangergaard Nielsen

Rasmus Simmelkjær står endnu engang bag et anderledes og sjovt arrangement. Denne gang går det under navnet, Svin&Grin. Læs med her om det spændende projekt, og om hvorfor Rasmus mener, at konceptet hører hjemme i Vejle.

Til Svin&Grin får du både mad og underholdning i en blandet pakke, og det er ikke hvilken som helst mad. Du får serveret alt du kan spise, og underholdningen er også på plads.

Stegt flæsk ad libitum

Til det populære "Svin&Grin" kommer du ikke til at sulte – her får du nemlig til du ikke kan mere. Hele pakken indeholder flæsk ad libitum, en øl, og oveni hatten får du også underholdning i form af stand-up.

Spørger man manden bag konceptet Rasmus Simmelkjær, så er "Svin&Grin" et kæmpe hit. Det er en tilbagevendende begivenhed, som gang på gang har givet udsolgte arrangementer i Aarhus og nu også i Vejle.

Komik og mad til du revner

Måske man ikke lige tænker at mad ad libitum og komik er den bedste kombination – man kan jo let få det dårligt af en overflydt mave. Men arrangementet har meldt udsolgt i Aarhus og Vejle flere gange. Så populært er det. Rasmus Simmelkjær der står bag det, fortæller her, hvorfor du skal komme:

”Man skal komme til arrangement for at få et godt måltid og et godt grin, fra nogle talentfulde komikere,” forklarer Rasmus og fortsætter:

”Vi afholder det for at give komikerne en ny scene og samtidig give folk en hyggelig aften, til en fair pris. Det er startet i Aarhus med flere udsolgte shows og Vejlenserne har i den grad taget godt imod det. Der har været udsolgt til de seneste fire shows.” 

Sidste omgang inden sommer

9. maj er sidste Svin&Grin i Vejle inden sommerferien. Det bliver holdt på Arresten, hvor der bliver sørget for, at der er gang i køkkenet. Samtidig skal sommerferien bydes velkommen med sommerstemning & kolde Sol.

Program:
Kl. 18.00 Dørene åbnes
Kl. 18.30 Stegt Flæsk
Kl. 20.00 - 21.00 Stand-up

Du får:
* Stegt flæsk ad libitum med tilbehør
* En SOL øl fra Royal Unibrew
* Stand-up show med 3 upcoming komikere.

PRIS: 165 kr. (+billetgebyr)

Du kan købe billet til arrangementet lige her.

Og læse mere her.