Spotlight 2018: Nu starter den store børnefestival i Vejle kommune

I morgen går det løs med Spotlight 2018 i Børkop, inden børnefestivalen drager mod Vejle på fredag den 21. september.

Sæsonen for voksenfestivaler er efterhånden overstået, og nu er det blevet tid til at kredse om de små. Spotlight 2018 er lige om hjørnet, hvor den allerede i dag begynder i Give. I morgen går det så løs i Børkop, inden det lukker og slukker i Mariaparken på fredag den 21. september.

Spotlight er en kulturfestival her i kommunen for børn, hvor børnene selv har været med til at skabe størstedelen af det indhold, man kan opleve. Det er således folkeskolerne der står for de musikalske indslag, mens Xeneriet og DANSEquilibrium byder ind med sjove aktiviteter.

Koncert med Voice Junior deltagere

Spotlight 2018 slukkes med et brag af en koncert, når Merle og Kamille klokken 15:15 giver den gas på scenen. De to piger var faktisk konkurrenter i TV-programmet, Voice Junior, men de er sidenhen blevet bedste veninder, og de optræder nu sammen.

De to sangerinder gik hele vejen til finalen i det populære program, og de har medbragt sig deres eget band, så de er klar til at levere en storslået koncert. Skulle man have lyst til at stille de to piger et spørgsmål, så vil der være mulighed for det midtvejs i koncerten.

Her kan du se Kamille synge med Joey Moe fra Voice Junior 2017

Prøv kræfter med Virtual Reality

I løbet af dagen hvor det vil være muligt at høre musik, se på kunst eller danse, vil det også være muligt at udforske sanserne på en lidt anden måde. Under Spotlight 2018 vil det nemlig være muligt at prøve grænser med Virtual Reality, hvor du ifører dig et par briller og træder ind i en helt ny verden.

Virtual Reality konceptet er det nye sort, og det har du mulighed for at prøve til Spotlight.

Spotlight i Børkop starter i morgen

Vil man gerne have en forsmag på Spotlightfestivalen, så går den allerede i gang i Børkop i morgen. 

Det finder sted ved MarKant, Ågade 6, 7080 Børkop, og det starter klokken 09:00 med en kort intro af Allan Pedersen fra Vejle Byråd, inden der er fællessang med Spotlightsangen. Tigerkaravanen afholder en legekoncert umiddelbart efter fællessangen, hvor der fægtes med skumsværd og danses med vimpler.

Spotlight i Børkop slutter klokken 14:00. 

Du kan finde det fulde program for Spotlight 2018 Vejle lige her, mens du kan finde programmet for Børkop her.