Hvorfor bliver man vred?

Foto: Vejle Bibliotek

Musikalsk børneteater besøger Vejle, og fortæller, om hvorfor man bliver vred. Og hvorfor man bliver god igen.

Det er ofte nemt at blive vred. Men det er også vigtigt, at man bliver god igen. Limfjordsteatrets børneforestilling viser hvordan lørdag formiddag på Vejle Bibliotek.

Bruger dukker til budskabet

Lørdag formiddag fortæller Limfjordsteatrets skuespiller Sune C. Abel og musiker Connie Pilgaard Nielsen i fællesskab med deres dukker en legende, musikalsk og ordløs historie om en helt naturlig følelse - vrede. Forestillingen kan opleves på Vejle Bibliotek.

Vrede er en følelse, vi alle sammen kender – både de små teatergængere mellem tre og otte år og deres forældre.

Hvorfor bliver man vred?

I forestillingen Vred, udforsker Sune C. Abel og Connie Pilgaard Nielsen vredens væsen. Hvorfor bliver man vred? Er det i orden at blive vred? Kan man bruge vrede til noget? Og hvordan finder man lige ud af at blive glad igen?

"Forestillingen er opbygget af flere forskellige sekvenser og udspiller sig i et enkelt og musikalsk univers, hvor alt er muligt; det sjove, det poetiske, det overraskende, det stille, det voldsomme og det legende," fortæller teaterholdet og fortsætter:

"Der bliver masser at snakke om efterfølgende for både børn og voksne."

Nye møder mellem musik og teater

Limfjordsteatret vil skabe nye møder mellem musik og teater og på den måde lade børnene møde et lidt svært udtryk, vrede, på en måde, der er sjov og genkendelig for dem.

"Vrede kan være en svær følelse at tackle. Det er ikke pænt. Det er aggressioner slet ikke, men det er en ægte følelse lige som glæde og sorg. Heldigvis fortager den sig," fortæller Gitta Malling, som er med sammen med skuespillerne og formidler oplevelsen til børn fra børnehavealderen og op til skolestart.

Du kan opleve forestillingen på Vejle Bibliotek lørdag den 30. marts kl. 11:00 til 11:45. Og det er for de 3-8-årige og deres voksne. Børnebillet koster 25 kr. mens det er gratis for voksne. Både børn og voksne skal have billet. 

Læs mere og bestil billetter på.