Hvad skal du i din ferie? Her er årets ferieguide til ferie i Vejle

Foto: VisitVejle

Selvom det sneede i går, er der flere der kigger frem mod ferien, og allerede er i gang med at planlægge hvad der skal ske. I dag er VisitVejles oplevelsesguide “Ferie i Vejle” kommet på gaden. Du kan få 62-siders inspiration til din ferie i Vejle.

Skal du smage på Vejles gastronomi, eller opleve vikinger eller nyde kunst under åben himmel så er mulighederne listet op i VisitVejles oplevelsesguide “Ferie i Vejle”, som netop er udkommet. Du kan læse med her og få et lille overblik over mulighederne.

Spændende ferieoplevelser

Du kan her få styr på den kommende feriesæson hvad end du er til byliv, familieferie, gastronomi kulturhistorie eller en kombination af det hele. Så har Vejle oplevelserne for dig. Ferieguiden har samlet alt underholdning i Vejle og omegn. Vi giver dig her et lille udsnit af de oplevelser du kan bruge din ferie på.

Danmarks Bedste Handelsby

Vejle er blevet kåret til Danmarks Bedste Handelsby og det er ikke uden grund. Gågaden i Vejle er næsten en kilometer lang, og der er mange små fine butikker og high street butikker at kigge i.  Derudover er der et rigt udvalg af caféer, så man også kan få en velfortjent pause. Gågaden trækker sig over tre gader – Torvegade, Nørregade og Vestergade, men også i de mange små sidegader kan man finde hundredevis af kendte kædebutikker og små specialbutikker.

Du kan også opleve gastronomi på højt plan, når du skal spise i Vejle. Gastronomien prioriteres højt i Vejle, og du kan her opleve et stort udvalg af madoplevelser. Skal du have mad i verdensklasse skal du besøge Vejles egen Michelinrestaurant – den hyggelige kælderrestaurant, Restaurant Me|Mu. Der finder du gastronomi i den absolutte topliga.

Foto: VisitVejle

Smuk natur i Vejle

Hvad end du er til Mountainbike eller bare en hyggelig gåtur, så kan du i guiden finde aktiviteter for dig. Du kan komme på de stejle bakker med enten din cykel eller blot bestige dem til fods. Eller du kan fodre de søde dådyr og holde den perfekte picnic i naturskønne oplevelser.

Har du ikke fået nok af at klatre, kan du besøge Gorilla Park og give dig i lag med den helt store udfordring. På stranden kan du kan du bade i det lækre blå vand og bliver vejret som sidste år, så er en tur sydpå overflødigt.

Årstidens råvarer

Har du styr på hvilke grøntsager, frugt og krydderier, der er bedst at bruge netop nu? Hvis ikke, så kig forbi Raavareguiden og find inspiration til madlavningen.