Her kan du handle ind i helligdagene: Åbningstider i Vejle på Grundlovsdag og i Pinsen

De fleste butikker er lukkede på helligdage. Men skulle du have glemt at købe noget, så bringer Vejle24 dig her en oversigt over butikkernes åbningstider på Grundlovsdag og i Pinsen.

Foråret er fyldt med små helligdage, og man har god tid til at hygge med familie og venner. Skal man købe ind, kan det dog blive et problem, men her kommer Vejle24 dig til hjælp, og giver dig her en oversigt over, hvordan dagligvarebutikkerne holder åbent på Grundlovsdag og i Pinsen.

Denne omgang af helligdage strækker sig over onsdag den 5. juni som er Grundlovsdag og Fars dag. Denne dag betragtes af mange som en halv helligdag, og nogle butikker holder dermed lukket. I år falder folketingsvalget også på denne dag. Oven i det falder Pinsen søndag den 9. juni og mandag den 10. juni.

Rema 1000 holder lukket

Rema 1000 holder helt lukket i alle deres butikker i Vejle og omegn. Så det er ikke her, du skal foretage dine indkøb.

Fakta og SuperBrugsen har åbent

Alle Fakta-butikker i Vejle-området holder åbent både på Grundlovsdag og i Pinsedagenen.

Faktas butikker i Vejle holder åbent fra 08.00-21.00. Det gælder Fakta på Vestergade 20, i Vindinggård Centeret, Fakta på Merkurvej 5, Fakta på Enghavevej 9A, i Bredballe Centeret, på Pedersholms Allé 1, på Hasselvang 2 i Brejning og Ny Boder 2 i Børkop.

SuperBrugsen i Vindinggård holder åbent fra 08.00-20.45 på 2. Pinsedag, men holder lukket på Grundlovsdag og på Pinsedag.

Bilka, Føtex, Lidl og Kvickly har lukket

Hos butikkerne Bilka, Føtex, Lidl og Kvickly har de igen i år valgt at holde lukket i helligdagene. Så her går du forgæves, hvis du står og mangler de sidste varer.

Netto har delvist åbent

To af Nettos butikker i Vejle holder åbent på Grundlovsdag og i Pinsen, så du kan få de sidste varer på plads inden familiehyggen. Netto på Grønnedalen 4 og Ny Boder i Børkop har åbent fra 07.00-22.00.

Til gengæld er Netto på Olgasvej og i Nørremarkscentret lukkede.

Aldi har åbent

Aldi på Jyllandsgade 6 holder åbent fra 08.00-21.00, så her har du mulighed for slå et smut forbi, hvis du mangler noget.