Gratis koncert på fredag: Store navne i Byparken

Sidste år var det Gulddreng. I år er det så Hugo Helmig og Johnny Deluxe der indtager hovedscenen til Piknik Party 2018.

August har været fyldt med fantastisk musik i Byparken ved siden af Vejle Musikteater. Rasmus Seebach efterfulgt af tre fredage i træk med store danske stjerner. til Rock i Byparken. Musikfesten fortsætter dog ind i september, og nu på fredag er det muligt at få en gratis koncert med store kendte navne.

Årsagen er nemlig den, at det årlige PikNik Party finder sted, og her er der gratis entre. Gratis entre kan ofte være ensbetydende med, at kvaliteten af underholdningen er derefter, men det er bestemt ikke tilfældet. Når Piknik Party skydes i gang nu på fredag, så vil det være med store navne som Hugo Helmig og Johnny Deluxe, mens der også kan opleves musikere der er på vej mod det store gennembrud.

Det fulde program for Piknik Party 2018

Koncerten er ikke kun for studerende

Piknik Party afholdes kort efter at de unge studerende er vendt tilbage til deres studier, og det betegnes derfor som en ekstra rystesammen-tur for de unge, der skal lære deres nye skolekammerater at kende. Selvom det derfor appellerer kraftigt til de studerende, så er der ingen krav om hverken at være standerstiv eller studerende til Piknik Party.

"Alle er velkomne. Vi har ikke sat nogen øvre aldersgrænse, og vi kommer ikke til at afvise nogen i døren, fordi de er 30 eller 40 år. Det er selvfølgelig målrettet de studerende, der netop er startet op på deres respektive studier, så de kan få en ekstra rystesammen-oplevelse, men alle er velkomne," fortæller Erik Davidsen, formand for foreningen Karma i Vejle, der arrangerer koncerten.

Hold øje med Fool

Formanden glæder sig meget til på fredag, især på grund af de to store navne, som det er lykkedes at hente ind.

"Jeg glæder mig helt vildt, og jeg synes det er rigtig stort, at vi har haft mulighed for at få to så store navne, med det budget vi nu har, når vi er en gratis begivenhed. Vi har også kunne mærke en ekstra opmærksomhed på de sociale medier på grund af vores hovednavne, så det lader til, at vi har ramt rigtigt," lyder det fra Erik Davidsen, der kommer med en opfordring til, hvem man ellers skal holde øje med foruden Hugo Helmig og Johnny Deluxe.

"Fool. Helt klart. Det forholder sig normalt sådan, at de bands der spiller på hyggescenen, er bands der gerne vil  have mulighed for at spille deres musik for et publikum. Fool har vi dog selv aktivt jagtet i et stykke tid, faktisk inden de begyndte at blive spillet så ofte på P3, som de er blevet på det seneste. Så dem vil jeg klart anbefale, at folk lytter til," slutter Erik Davidsen.

Dørene til pladsen i Byparken åbner klokken 14:00 og festen slutter igen klokken 22:00. Alkohol må gerne medbringes på pladsen, men ingen glasflasker eller alkohol med mere end 16,5 % er tilladt på pladsen.