Nephew indtager Vejle med stor arenakoncert

Nephew vender tilbage til Vejle i 2019 efter en længere pause. Billetsalget starter på fredag.

Nephew kommer og spiller en stor arenakoncert i Spektrum den 30. marts. Billetsalget starter allerede nu på fredag, og der er kun sat 5.000 billetter til salg.

"Men du er Superligaaaaa" Sådan lød de populære fraser fra Nephews hitsang Superliga, der blev en ren landeplage tilbage i 2004. Du har nu mulighed for at synge med på Superliga og de mange andre store hits, som Nephew har lavet gennem tiderne, når de indtager Vejle i 2019.

Vejle Musikteater er nemlig gået sammen med Jelling Musikfestival om at afholde en spektakulær arenakoncert i Spektrum den 30. marts. Der vil kun blive sat 5.000 billetter til salg, så det er med at være hurtigt ude, da Nephew plejer at sælge ud på kort tid.

Nephew var også en kæmpe sensation på dette års Roskildefestival, hvor de spillede deres første koncert, efter at have holdt en pause på hele fem år. Over 60.000 mennesker nød koncerten, hvor Simon Kvamm gav den gas som forsanger, og koncerten høstede 5 stjerner i stort set alle medier.

Nephew spillede dog kun ganske få koncerter i løbet af 2018, og det er der ifølge Simon Kvamm en ganske god forklaring på.

"Da vi planlagde 2018 var det med få koncerter, fordi vi gerne ville fornemme om folk havde lyst til at se os, og om vi selv havde lyst til at spille. Til begge dele må svares: Kæmpe Ja! Vi har virkelig lyst til at komme på landevejen med både de gamle sange og de nye sange fra vores kommende album "Ring - i - Ring", og det lader glædeligt nok til at der er folk derude, der gerne vil have besøg af os," fortæller Simon Kvamm.

Billetsalget til koncerten starter fredag 31. august klokken 10:00 og billetterne kan købes via Vejle Musikteaters hjemmeside.