Foredrag om Beatles nærmer sig udsolgt

Den 18. september har du mulighed for at blive klogere på The Beatles, Beatlemania og den ungdomskultur, der pludselig poppede frem i 1964.

Liverpool-bandet The Beatles bliver for en stund gendannet, når der afholdes et stort foredrag på Kulturmuseet Spinderihallerne.

Museumsinspektør Rasmus Rosenørn fra Ragnarock i Roskilde, skal fortælle om det store Beatlemani, der poppede frem i Danmar i 1964, og naturligvis også om det populære engelske band.

The Beatles spillede nemlig en stor rolle på ungdomskulturen i Danmark, hvor der pludselig var langt flere muligheder. Hvilke muligheder der er tale om, kan du finde ud af den 18. september fra klokken 19:00 til 21:00.

En del af udstillingen 'Vilde samlinger'

Arrangementet der allerede har solgt over halvdelen af billetterne, bliver afholdt i forbindelse med en særudstilling i Kulturmuseet Spinderihallernes kaldet 'Vilde samlinger' Denne udstilling byder på både nye og gamle samlinger, og den giver en bedre forståelse for, hvor man har en trang, mani samt værdien af at samle på tin.

Har du lyst til at deltage i foredraget, så skal du til at købe dine billetter nu. Halvdelen af billetterne er allerede solgt, og der forventes at blive solgt ud.

Prisen for en billet er 75 kroner, og den kan købes via Vejle Museernes hjemmeside.