Skal du være med til FIFA-turnering hos Vejle Street Food i morgen?

Er du en Messi eller Ronaldo med en PS4-controller i hånden, så bør du måske tilmelde dig FIFA-turneringen, der afholdes hos Vejle Street Food i morgen aften, torsdag den 6. september.

I morgen aften vil det populære spisested, Vejle Street Food, blive omdannet til de største fodboldbaner i Europa. De slår nemlig dørene op for en FIFA 18-turnering, hvor det er muligt for alle fra nær og fjern at tilmelde sig.

Hovedpræmien er en fodboldrejse for 2 personer til en værdi af 1.800 kroner, men der er også præmier til de spillere, der må nøjes med sølv og bronze.

I en tid hvor E-Sport er helt oppe at ringe, skal man ikke være bange for, at det er professionelle udøvere, der deltager i turneringen. Der udstilles naturligvis ingen garantier, men turneringen er for hyggespillere.

"Det er ikke planen, at det skal være for de professionelle e-sportudøvere. Det er en helt almindelige hyggeturnering, der appellerer til både unge og ældre spillere, som bare godt kan lide at spille FIFA," siger Rene Therkildsen, tovholder for turneringen. Rene fortæller endvidere om, hvorfor man lige netop har valgt spillte FIFA.

"FIFA er bare super let at gå til, og der er rigtig mange der i forvejen hyggespiller sammen med vennerne, og derfor er der mange, der godt kan være med," fortæller han.

Sådan ser det ud, når de professionelle FIFA-spillere dyster. Foto: Shutterstock

Ønsker at lave Street Food til et socialt forum

FIFA og Street Food er måske ikke noget, der normalt går hånd i hånd, men hos Vejle Street Food ønsker man at skabe sociale begivenheder, så det ikke kun handler om mad. Det har man blandt andet gjort ved at vise Tour de France og VM i fodbold, samt afholde banko- og quizaftener. I morgen gælder det dog kampen på det virtuelle græs, når der skal spilles FIFA 18.

"Vi har nogle fantastiske lokaler, der ikke kun begrænser sig til mad. Vi prøver at lave det til et socialt forum, hvor FIFA nu er det sidste nye på stammen," lyder det fra Rene Therkildsen.

FIFA turneringen begynder klokken 18:00, og den forventes at løbe indtil klokken 22:00. Det koster 100 kroner pr. hold at deltage i turneringen, hvor der spilles 2vs2. Det betyder altså, at man er nødt til at have en kammerat med, hvis man gerne vil stille et hold.

Tilmelding til turneringen der starter i morgen, skal gøres i en SMS på telefon: 25 53 65 02. Man skal samtidig oplyse et holdnavn.

Vejle24 vil i øvrigt gerne give en øl til det hold, der formår at slå undertegnede ud af turneringen. Undertegnede spiller under holdnavnet, "Højde er overvurderet"