Sådan smager maden hos Street Food Vejle

Selvom det var lidt tidligt at spise frokost, var der mange gæster da Vejle24 kom forbi Street Food Vejle kort før middag.

En halv time efter at Street Food Vejle i dag klokken 11 åbnede op for offentligheden, slog Vejle24's redaktion vejen forbi det nyåbnede madmarked.

Der blev hverken danset på bordene eller slået søm i, da partneren, redaktøren og kulturmedarbejderen fra Vejle24 satte sig til rette i lokalerne på Dæmningen, hvor Heidi’s Bier Bar tidligere havde til huse. Derimod bad vi hver madbod i det nyåbnede Street Food Vejle om at servere os den ret, der på bedste vis repræsenterer deres køkken.

Vi har forsøgt at sætte ord på de mange smagsindtryk i Street Food Vejle og give hver ret en bedømmelse på en skala fra 1 til 6 stjerner.

 

Indish: Butterchicken - 55 dkr

Rikki (Partneren): Det er en ret med autentiske smagsnuancer, men jeg savner noget mere spark. ****

Christen (Kulturmedarbejderen): Det er en velsmagende, men også ganske ufarlig ret. Enhver pensionist ville kunne spise den med velbehag. ***

Helge (Redaktøren): Jeg kan godt være enig i at den mangler lidt mere krydderi, men jeg vil også rigtig gerne give dem kredit for deres ris. De er al dente og ser næsten hjemmelavede ud. ****

Gennemsnit: 3,7

 

MOW: Bún Special - 110 dkr

Rikki: Det er den klart dyreste ret, men man får valuta for pengene - og den indbagte reje var eminent. *****

Christen: Det er en æstetisk rigtig flot ret, og den er virkelig velsmagende og har en stor variation af forskellige smagsindtryk. *****

Helge: Dejligt saftigt og velstegt kød, og den lille chip som havde en vis lighed med flæskesvær var et godt twist. *****

Gennemsnit: 5

 

 

Mohira: 3 Tacos - 80 dkr

Rikki: Det er nogle gode tacoskaller, de er langt bedre end de hårde nede fra supermarkedet. Hvis jeg kunne få noget andet fyld i, så ville jeg være glad. ***

Christen: Spændende og nytænkende ret, som for det meste rammer plet. ****

Helge: Kødet er lidt for overstegt, og jeg synes også at syren er for overdøvende. **

Gennemsnit: 3

 

Industriens Gadekøkken: Sticky Chicken - 40 dkr

Rikki: Hands down den bedste kylling jeg nogensinde har smagt. Jeg begynder at sætte mere og mere pris på Street Food Vejle. ******

Christen: En super og lækker saftig kylling, men det bærer præg af at være en sidedish - der mangler noget tilbehør. ****

Helge: Kyllingen var lækker, men jeg kan på ingen måde se hvad den dusk persille på toppen gør for retten. ****

Gennemsnit: 4,7

 

Otto's: Otto's tallerken - 79 dkr.

Rikki: Det er noget super lækkert kød, men jeg er ikke synderligt vild med tilbehøret. ***

Helge: Lækker dyppelse og tomatsalsa, men couscoussen eller bulguren i bunden havde fået for meget og mindede mere om grød. ***

Christen: Dejligt velkomponeret ret med forskellige smagsnuancer. ****

Gennemsnit: 3,3