Det sker i Vejle: VM i Jernbanecykling, Horrornat og familieudflugt

En ny uge er startet, og det er nu du skal planlægge, hvad den kan bruges på. Hos Vejle24 har vi kigget på forskellige aktiviteter og giver dig som altid et overblik over ugens begivenheder.

Der er meget på programmet denne uge, og også anderledes begivenheder, som du kan opleve, hvis de falder i din interesse. Læs med her.

Horrornat på kunstmuseet

Vitar Horsens Rollespilslaug inviterer til natscenarie på kunstmuseet. Fra lørdag den 7. september til søndag den 8. September kan du kigge forbi kunstmuseet og opleve en uhyggelig nat.

Deltagerne vil blive delt i to grupper af enten zombier og vampyrer, og skal derefter kæmpe mod hinanden.

Læs mere her.

Morgenfodring

Du kan tage hele familien med på en hyggelig vandretur i Jernaldermiljøet i Vingsted, med fortælling om jernalderbondens liv og arbejde på de forskellige årstider. Du kan også få eksklusiv mulighed for at fodre dyrene eller prøve at malke en ged. Det hele sker den 8. september, hvor du kan få en hyggelig dag i naturen. 

Læs mere her.

VM i Jernbanecykling

Den 8. september bliver der afholdt VM i jernbanecykling, som er et cirka 225km langt cykelløb med start og mål på Kirketorvet i Vejle Centrum. Så kom ud og hep på rytterne.

Læs mere her. 

Familieudflugt til Madsbyparken

Den 8. september kan man komme på en fælles familieudflugt til Madsbyparken med fælles transport fra Vejle. Madsbyparken er kendt for de store legepladser, dyr og vandaktiviteter og er et skønt sted for børnefamilier.

Læs mere her. 

Naturens dag på Randbøldalmuseet

Du kan komme til mærkedagen for naturoplevelser når Naturens Dag bliver afholdt af Danmarks Naturfredningsforenings og Friluftsrådet. Temaet er i år 'bevægelse i naturen'. Formålet med Naturens Dag er at åbne naturen for børn og voksne i hele landet.
Naturens dag er i år søndag den 8. september.

Læs mere her.