Gratis gadefest indtager Dæmningen: Musik, gadelege og beer-pong

Der bliver larm i gaden, når nogle af Danmarks mest populære dj's besøger byen. Foto: Gadefest on Tour

Gadefest Tour inviterer – i samarbejde med en af landets største dj-duoer - til gratis gadefest i Vejle.

Det går ikke stille for sig, når Gadefest Tour, ved hjælp af en til formålet specialbygget scene, pyro-effekter, konfettikanoner og kendte elektroniske toner, forvandler Vejle til en massiv lokal gadefest med plads til alle. Det sker lørdag den 7. september midt på Dæmningen, som i den anledning spærres af.

Musikken leveres af den danske dj-duo TooManyLeftHands, der under konceptet ”TooManyLeftHands & Friends”, inviterer en række store danske liveartister med på scenen.

TooManyLeftHands er i det hele taget svære at komme udenom, når der skal holdes en rigtig fest. Det har den populære dj-duo til fulde bevist, både i udlandet og herhjemme, hvor de blandt andet har optrådt på Tinderbox, Distortion, Smukfest og på plænen i Tivoli. Anders K og Martin Nick – der netop har rundet 65 mio. lytninger på Spotify - har da også selv indtil flere store hits i bagagen.  

”Gadefest Tour har udviklet sig til en tradition, hvor det ikke længere er os - eller de andre optrædende artister - som er det primære. Vi skaber selvfølgelig rammen, men det er gæsterne selv, der - gennem improviseret dans og umiddelbar autentisk stemning - skaber en gedigen pop-up gadefest. Vi glæder os for vildt til Vejle,” forklarer Martin Nick fra TooManyLeftHands i en pressemeddelelse.

Samarbejder lokalt

Gadefest Tour er blevet til i et tæt samarbejde med en række lokale partnere, herunder blandt andet TemaBar, Streetfood Vejle, Tartanpub og BarMix. Konceptet er udviklet af Royal Beer, Faxe Kondi Booster og TooManyLeftHands i fællesskab, og udspringer af et langvarigt strategisk samarbejde, brands og dj-duo imellem. Som noget nyt er Pepsi Max gået med i samarbejdet gennem pladeselskabet ”No Fame Only Talent”, hvis formål er at hjælpe upcoming artister ud over rampen.

”Den lokale forankring er altafgørende for Gadefest Tour. Derfor sender vi her en åben invitation til talentfulde producere om at henvende sig, hvis de ønsker spilletid på Gadefest Tour,” fortæller Martin Tang Madsen, der er Event Manager hos Royal Unibrew.

Gadefesten starter kl. 17.00 med en hyggelig og intim lørdagsbar. Her vil der være madboder, barer og beer-pong som opvarmning til den store fest, som for alvor går i gang nogle timer senere.   

Fra kl. 23.00 fortsætter Gadefest Tours afterparties på TemaBar Vejle, Zwei Grosse Bier Bar og BarMix, hvorfra lokale dj’s holder festen i gang til den lyse morgen.

Der er gratis adgang, og tilmelding er ikke nødvendig.