Det sker i Vejle: Sigurd Barrett, Rasmus Brohave og Mark Le Fêvre

Der er en spændende uge i vente, og en masse oplevelser for børn på programmet, når Vejle både får besøg af internetfænomenet Rasmus Brohave og Sigurd Barrett. Der er dog også stand-up for de voksne. Så hele familien kan komme ud og opleve Vejle.

I denne uge er der masser på programmet for både børn og voksne. Der kommer sjove fortællinger for børn og stand-up for de voksne. Så læs med her hvor Vejle24 giver dig ugens overblik.

Sigurds Danmarkshistorie

Tirsdag den 19. marts kommer Sigurd Barrett forbi Vejle Musikteater med stykket Sigurds Danmarkshistorie. I Sigurd Barretts vanlige humoristiske fortællestil og med masser af musik og sangnumre føres børn og voksne gennem hele vores forunderlige fælles historie.

I stykket har Sofies far har opfundet en tidsmaskine, og ved en fejl bliver Sofie tryllet tilbage til danmarkshistoriens begyndelse. Hun kommer både til at opleve istiden og stenalderfolket, møder Egtvedpigen, Grauballemanden, vikingerne og munkene og i guldalderen møder hun både H. C. Andersen og Grundtvig. Efter krigen i 1864 kommer hun frem til den moderne tid, hvor hun møder sine egne forfædre og dermed sin egen nære historie.

Forestillingen er produceret i samarbejde med Det Kongelige Teater, Dansk Teater Produktion og Sigurds Danmarkshistorie.

Læs mere her. 

Internetfænomenet Rasmus Brohave

Onsdag den 20. marts kommer Youtube-stjernen Rasmus Brohave til Vejle Musikteater for at fortælle sit liv som YouTuber. Showet giver et unikt indblik i Rasmus egen rejse ​fra helt almindelig dreng fra Svendborg til ombejlet internetstjerne med fans i hele landet. Han vil komme omring de sjoveste oplevelser såvel som de mindre sjove. Samtidig vil han vise ting fra sin fortid, som man ikke kan finde på internettet længere.

Læs mere her. 

Torsdag den 21. marts er der igen Open Mike, hvor lokale stand-up-talenter indtager Vejle Musikteater. Open Mike er din mulighed for at opleve både nye og mere etablerede stand-up-spirer, som måske en dag kommer til at optræde for fyldte sale.

Går du selv med drømmen om, at afprøve dine jokes af, så skal du blot sende en mail til vejlemusikteater@gmail.com med emnet “Open Mike”, så får du måske muligheden for at stå på scenen og afprøve dit talent.

Læs mere her.

Søren Rasted og Bøvl med Mark Le Fêvre

Fredag den 22. marts præsenterer Vejle Musikteater stykket Dæmonerne. Stykket handler om Dæmonerne og kampen for at komme overens med livet. Det handler om balancen mellem dominans og underkastelse i seksualiteten er en dæmon, som mennesker har kæmpet med og mod i årtusinder, og konflikterne mellem begær og tryghed, individualitet og fællesskab, mindreværd og vold, sårbarhed og styrke har manifesteret sig i religionernes, myternes og kunstens dæmoner, som har hjemsøgt de menneskelige kulturer igennem alle tider.

Læs mere her. 

Senere samme dag kan du opleve Søren Rasted. Søren Rasted har efterhånden stået på scenen i mange år. Den 22. marts er det dog uden Aqua. Emnerne er erotik, humor og drengesnak, som er det der ligger bag en af årets mest populære podcasts. Her rykker Søren Rasteds studie i København til Horsens ny Teater, hvor man kan opleve lidt af hvert. Hvilke gæster, der præcist kan opleves denne aften i Vejle, bliver først afsløret til selve showet når Søren Rasted gentager succesen med Den Grå Side som live show i Vejle Musikteater.

Læs mere her. 

Den 23. marts kommer MARK LE FÊVRE - BØVL COMEDY TOUR 2019 forbi Vejle.

Mark udtaler selv:

”Hej, jeg hedder Mark Le Fêvre. Du tænker måske "hvem er du?". Det har du nu endelig chancen for at finde ud af! Fordi jeg l. aver mit første onemanshow! Det hedder "BØVL" 

Prøv hør, jeg elsker livet! Jeg kunne da sagtens lave et show om alle de gode ting i mit liv. Men jeg vil så gerne have at showet bliver sjovt. For lad os være ærlige. Ingen gider at høre om hvor godt, nogen har det. Det er meget sjovere at høre om de ting, der går galt. Jeg bøvler med PRÆCIS de samme ting som alle jer andre
Er jeg sammen med den rigtige? Hvad gør vi med børn? Og hvad har Disney-sange at gøre med indvandrerdebatten? 
Okay! Det sidste er meget specifikt, men det kommer til at give mening, når du ser showet. Det hele bliver skide sjovt, jeg glæder mig ekstremt meget til at give jer et indblik i mit liv. Så køb dig en billet til showet, så vi kan grine sammen af alt vores bøvl især mit.

Venlig hilsen Mark Le Fêvre”

One-man showet er Marks debut, og er en blanding af personlige historier skarpe jokes. Mark Le Fêvre har ud over sin egen comedyserie på TV2 også slået sig fast som internetfænomen. Med sine karikerede videoesketches som bl.a. "Jyde-Man" har Mark opnået en stjernestatus på Facebook med mere end 225.000 følgere.

Læs mere her.