Det sker i Vejle: Rock i Byparken, fodbold og Stafet for livet

Sommerferien er forbi for de fleste, men der er masser af aktiviteter på programmet, så man ikke kommer til at kede sig.

Er du i tvivl om, hvad du skal lave i denne uge, så læs med her, hvor Vejle24 giver dig et overblik over ugens begivenheder, som både indeholder musik og kreativitet.

Sommer­fugle­liv i byen og på landet

Den 14. August kan du blive dus med naturen, når Jan Tidemand der er bestyrelsesmedlem i Danmarks Naturfredningsforening Hedensted, kommer forbi, og fortæller om de mest almindelige danske sommerfugle i Vejleområdet.

Læs mere her. 

Rock i Byparken Karl William og Anne, Sanne & Lis

Det er de helt store danske navne, der er på plakaten til Rock i Byparken den 16. august. Karl William og Anne, Sanne og Lis kigger nemlig forbi og spiller deres mest kendte numre.

Læs mere her.

Åbent værk­sted på Randbøldal­museet

Kom og vær med, når de frivillige i væve- og papirværkstederne åbner dørene og viser det gamle håndværk frem, så du kan lære det fra bunden. Lørdag den 17. august får du muligheden for at lære de gamle håndværk.

Læs mere her. 

Vejle Boldklub - FC Fredericia

Vejle Boldklub er godt nok røget ned i 1. Division, men derfor holder vi stadig med dem, og støtter dem, når de skal spille. Søndag den 18. august møder de FC Fredericia, og det er nu du skal komme forbi og støtte dem, så de kan komme tilbage i Superligaen.

Læs mere her. 

Stafet for Livet

Stafet for Livet skal give støtte og håb til kræftramte og deres pårørende i dette 24-timers sociale arrangement. Til arrangementet går man eller traver, løber eller ruller sammen. Der samles penge ind til Kræftens Bekæmpelse.

Arrangementet kører fra den 17. – 18. august.

Læs mere her. 

Sommerpicnic på Jelling Højene

Sommeren er ikke helt forbi endnu og søndag den 18. august kan du komme til Sommerpicnic på Jelling Højene hvor Caroline Henderson & NOAH spiller sammen med Danmarks Underholdningsorkester.

Læs mere her.