Det sker i Vejle: Lang tirsdag, Hella Joof eller NOAH

Der er masser af sjov på programmet i denne uge, og der er også rig mulighed for at udfolde sin kreativitet i ugens løb. Der er både noget for børn og voksne så læs med her i vores ugentlige opsamling af ting, du kan give dig til.

En ny uge er startet, og programmet er spækket med sjove ting, som du kan give dig til hele ugen i Vejle. Du kan komme til et sjovt foredrag med Hella Joof eller hvad med et familiearrangement i Spinderihallerne – du kan også komme til koncert med den talentfulde kunstner NOAH. Kig med her når Vejle24 giver dig et overblik over ugens begivenheder.

Lang tirsdag i Spinderihallerne

Foto: Spinderihallerne

Du skal finde din kreative side frem når Butikken på Kulturmuseet Spinderihallerne afholder Kreativ papirworkshop. Du får mulighed for at lege og eksperimentere med papir. Arrangementet bliver afholdt den 12. marts og igen den 9. april. 

Læs mere her.

Der er mere på programmet i Spinderihallerne denne tirsdag. Det er nemlig den anden tirsdag i måneden, og det betyder Lang tirs­dag hvor der er åbent fra 17.00-21.30. Denne uge kan du blandt andet spise lækker mad i Spinderihallernes Café. Eller du kan opleve Xeneriets tirsdagsteater med gratis børne-unge forestilling. Denne uge opføres Vitello fra Louise Schouw Teater.

Om showet: ”Vitello hedder Vitello, fordi Mor har boet i Italien i to måneder, dengang hun var meget ung og vist også meget smuk. Men nu bor Mor i Danmark i et rækkehus ved siden af ringvejen, hvor der kører mange biler.”

De fleste børn kender til Vitello, og i denne teaterforestilling leder Vitello efter en far, som han kan vise frem til sine irriterende venner, tvillingerne Max og Hasse og møgungen William. Gennem stykket bliver man taget igennem historierne i de forskellige bøger, og Vitello får både en klam kæreste, møder en tunghør pølsemand og Gud.

Du kan også opleve udstillingen Guld og Kaos - en særudstilling om jernalderens guldofringer, eller komme til åben FabLab. Der er nemlig tirsdagsåbent i det Digitale værksted. 

Du kan læse mere om Lang tirsdag her.

Hella Joof fortæller om lykke

Torsdag den 14. marts gæster Hella Joof Vejle Musikteater med foredraget ”Hella Joof – et sprudlende foredrag om Lykke”

Hella Joof fortæller: ”Lykken kommer nogle gange ind fra siden i virkelig grimme sko og en mærkelig vindjakke”.

I foredraget fortæller Hella Joof, om den hun var før. Der var hun nemlig en kvinde der havde regler for næsten alt. Det hele kræsede især om hvilken mand, hun skulle have. Men sidenhen indså Hella Joof, at i et liv fuld af regler er der sjældent plads til de ting, der kommer spontant. Og hun har erfaret at det er oftest dem, der gør dig lykkeligst. Derfor har hun lavet dette foredrag.

Læs mere her.

Torsdag den 14. marts kan du se forestillingen Beruselse af Team Teatret og Teater St.tv. Forestillingen viser, hvor svært det er at bryde et tabu som misbruger. Vi møder en familie som forsøger at dække over misbruget og man kommer med bag om, og oplever skyggesiden af den dysfunktionelle familie – mens vi fornemmer, at håbet er der for en fremtid uden alkohol.

Læs mere her.

NOAH og Scandinavian Pink Floyd Project

Fredag den 15. marts er NOAH klar med ny musik og en god koncert i Vejle Musikteater.

NOAH har på rekordtid slået sig fast i den danske musikbranche. Derfor er det også en længeventet koncert vi har i vente.

Læs mere om Noah og koncerten her.

Lørdag den 16. marts slår Vejle Musikteater dørene op for Scandinavian Pink Floyd Project, hvor de kan fejre 40-års jubilæum for Pink Floyds ikoniske album ”The Wall”.

Scandinavian Pink Floyd Project har til denne koncert inviteret Mikkel Lomborg som særlig gæst på scenen. Koncerten vil desuden byde på nogle af de største hits fra resten af Pink Floyds bagkatalog.

Læs mere her.