Det sker i Vejle: Kagens Dag, Bowie og Lang tirsdag

En ny uge står for døren, og Vejle24 klæder dig endnu engang på til den kommende uges begivenheder, så du bare skal vælge hvad du vil bruge din uge på.

Der er en masse på programmet den næste uge, og vi har som altid lavet en oversigt til dig, som gør det nemt at vælge, hvad du vil bruge din uge på.

Kagens Dag

Stort set alle elsker kage. Derfor er Kagens Dag også en elsket begivehden, som du kan fejre den 14. maj. I år kan du – ligesom sidste år komme til kagesmagning af tre runder. Man kan købe billet den smagning, som man vil.

Læs mere her.

Lang Tirsdag i Spinderihallerne

Som altid er der Lang tirs­dag den 2. tirs­dag i må­neden i Spinderihallerne, hvor de har åbent fra kl. 17.00-21.30. Programmet for dagen er følgende:

Spinderihallernes Café har aftenåbent med lækker mad, Xeneriet har tirsdagsteater med gratis børne/unge forestillinger, Godmorgen Sol fra Apollo Teater med mange af Halfdans utal af skønne figurer, Maj måneds katte, Kanonkongen Knold og hans snart hovedløse kone, Ormene der må kravle når de skal gå, Muffedissemanden, Konen der spiser sæbe og mange, mange flere.

Derudover har Kulturmuseet Spinderihallerne har aftenåbent til kl. 20.00. Der er også åbent i FabLab i det Digitale værksted.

Læs mere her. 

Byvandring og hveder

Bededag er lig med hveder. Og den 16. maj kan du komme på aftenbyvandring og hveder. Man mødes klokken 18.30 på Rådhustorvet, hvorefter man i grupper tager på byvandring. Der sluttes af med hvedespisning.

Læs mere her. 

Brassflavour og Best of Bowie

Den 16. maj kan du også opleve unge Brassflavour, der spiller klassisk jazz. De er kendte for deres drive og består af Bjarke Nikolajsen (tp), Mads Rahbek (ts,cl), Magnus Bak (tb), Thomas Bryla (p), Henrik Silver (sou), Søren Pedersen (dr) 

Læs mere her.

Den 18. maj kommer Best of Bowie med en hyldestrockkoncert for ikonet David Bowie. De spiller alle de store hits og du kan glæde dig til en aften i særklasse.

Læs mere her. 

DQ Elevforestilling – TEMPUS

Lørdag den 18. maj kan du være med til DANSEquilibriums 30 års jubilæum, når de præsenterer danseforestillingen TEMPUS.

DANSEquilibrium er et dansestudie hvor der er plads til alle. De underviser i mange forskellige stilarter, som vil blive repræsenteret i forestillingen.

Det er en forestilling for hele familien når de 350 dansere går på scenen.

Læs mere her.