Det sker i Vejle: Iscirkus, TV2 og Anne Linnet

Denne uge står i musikkens tegn, for det er det der generelt pryder programmet for den kommende uge. Vejle24 giver dig som altid et overblik over, hvad du ikke må gå glip af i ugens løb, og denne uge er der et stort udbud af musikalske indslag.

Der er store navne på programmet den næste uges tid, hvor man kan møde kendte 80’er ikoner som Anne Linnet og TV2. Så ugen i Vejle blænder op for fest og musik, hvor du kan vælge lige det, der passer til din smag.

Iscirkus

Tirsdag den 19. februar kan du opleve Russian Circus on Ice som præsenterer stykket “A winter fairytale”, som er et stykke for hele familien. Du kan opleve det i Vejle Musikteater.

Russian Circus on Ice er verdens første iscirkus, som har eksisteret i mere end 50 år. I stykket bliver publikum taget med på en rejse ind i en magisk eventyrverden, hvor eventyrerne Skønheden og Udyret, Nøddeknækkeren, Askepot, Cirkusprinsessen, Alice i Eventyrland og Snedronningen bliver inddraget i fortællingen.

Læs mere her.

Caribiske rytmer

Onsdag den 20. februar kommer ”Årets bedste show 2016”, Havana Nights, til Vejle Musikteater. Stykket foregår på Cuba, hvor man gennem den caribiske dans “Havana Nights” kan opleve caribiske rytmer kombineret med en imponerende koreografi.

Læs mere om showet her.

Susanne Bier og Pernille Rosendahl

Susanne Bier er yderst aktuel for tiden, efter hendes film Birdbox har slået alle rekorder på Netflix, men dette stykke er en lidt andet genre, her bliver vi taget tilbage til en gammel prislønnet Bier-klassiker – nemlig ”Elsker dig for evigt”. Du kan opleve stykket torsdag den 21. februar, hvor Musikhuset Aarhus og Black Box Dance Company har skabt det hele og fået Pernille Rosendahl indover som livesanger.

Læs mere her.

Komik med Dan Andersen

Torsdag kan du også opleve et knapt så hjerteskærende arrangement, når Dan Andersen optræder med sit nye stand-up show ”På Vippen”. Dan Andersen er kendt for at have guitaren med på scenen og lave komiske udgaver af velkendte sange.

Læs mere her.

Anne Linnet i Musikteatret

Fredag den 22. februar kan du opleve Anne Linnet, som fejrer 30 års jubilæum for albummet “Jeg Er Jo Lige Her”. Det hele foregår på Vejle Musikteater.

“Jeg Er Jo Lige Her” er titlen på Anne Linnets mest succesfulde album fra 1988, som indeholder klassikere som “Tusinde Stykker”, “Tabt Mit hjerte” og “Forårsdag”.

Læs mere her.

Danmarks lykkeligste orkester

Lørdag den 23. februar kan du møde Danmarks lykkeligste orkester – TV-2 - også i Vejle Musikteater.

Bandet har holdt pause i flere år, men vender nu tilbage med den legendariske producer Greg Walsh, og med sig har de også taget Kristian Leth.

TV2 er nu taget på Danmarksturné med deres nye albummet som udkommer i efteråret. Og som noget nyt deles koncerten i en akustisk og en elektrisk afdeling, hvilket gør at koncerten spilles for et siddende publikum.

Læs mere om koncerten her.