Anne Linnet indtager Vejle Musikteater

Den 22. februar kommer Anne Linnet til Vejle Musikteater, hvor hun vil spille numre fra sit 30 år gamle ikoniske album ”Jeg er jo lige her”. Albummet er et af de mest kendte album, som Anne Linnet har udgivet.

Vejle Musikteater lægger snart rammer om en speciel Anne Linnet-koncert, hvor hun vil spille sange af lidt ældre dato. Til koncerten bliver der nemlig lagt vægt på albummet "Jeg Er Jo Lige Her", som må betegnes som Anne Linnets mest succesfulde album.

Albummet blev udgivet i 1988 og er i virkeligheden dét album, der satte en tyk streg under Annes status som superstjerne herhjemme og var med til at definere Anne Linnets legendestatus på den rytmiske scene. Albummet har solgt mere end 400.000 eksemplarer, hvilket gør det til et af de bedst sælgende danske albums nogensinde.

Været på scenen siden 70’erne

Anne Linnet er en erfaren kvinde, der har stået på de danske scener siden 70’erne. Hun har arbejdet med musik inden for mange genrer – og med mange forskelige kunstnere inde over.

Anne Linnet har opnået stor anerkendelse for sin musik, og er også en af de få kvindelige sangerinder der både lufter sin mening om politik og feminisme gennem sine tekster.

Anne Linnet er uddannet fra det Jyske Musikkonservatorium, og dannede I 1974 Danmarks første kvindeband, Shit & Chanel, hvorefter hun tog fat i en anden stor kvindelige kunstner, Tove Ditlevsen, da hun fortolkede hendes digtsamling ”Kvindesind”. Sidenhen dannede hun Anne Linnet Band med Lis Sørensen og Sanne Salomonsen. Derudover har hun også lavet musik med Thomas Helmig

"Jeg Er Jo Lige Her" indeholder blandt andet en stor del af de sange, som efter tiden betegnes som Anne Linnet klassikere. Sange som "Tusinde Stykker", "Tabt Mit hjerte" og "Forårsdag" er alle at finde på. "Jeg Er Jo Lige Her"- albummet.

Selvom der er tre uger til koncerten, er der allerede nu kun få billetter tilbage til koncerten. De kan købes på Vejle Musikteaters hjemmeside.