Det sker i Vejle i weekenden - En sidste koncert med Big Fat Snake

En smule forsinket er vi klar med et oplæg til, hvad der sker af spændende ting i Vejle i denne weekend. Der er blandt andet afslutningskoncert med Big Fat Snake og Yogafestival i DGI-huset. Læs om hvad der ellers sker i Vejle i weekenden her.

Der er ikke mange timer til weekenden begynder, og det betyder, at der er mange vejlensere, der er begyndt at overveje, hvad de skal finde på i løbet af weekenden. Det hjælper vi med her på Vejle24, hvor vi har taget et kig på, hvad de mest interessante arrangementer i denne weekend er.

Fredag

Klokken 20:00 – Vejle Musikteater – Big Fat Snake

Big Fat Snake er ved at afrunde en storslået karriere. Bandet er på vej ud på deres sidste tournê, og de kigger forbi Vejle Musikteater i aften fredag den 16. november.

Koncerten begynder klokken 20:00, og billetprisen starter fra 315 kroner.

Læs mere om Big Fat Snake i Vejle Musikteater her.

Klokken 21:00 – Vejle Bibliotek – Sovekoncert med Rosyan

Du kan få en anderledes koncert oplevelse i Vejle Bibliotekerne i aften, hvor der afholdes sovekoncert med Rosanna Lorenzen, der går under kunstnernavnet Rosyan.

Publikum inviteres til at tage soveposer og liggeunderlag med, og derefter bare lade sig falde hen til cello- og elektronisk musik. Arrangementet starter klokken 22:00 og det strækker sig til lørdag morgen klokken 7:00. Til de vågne publikummer vil der være billedkollager.

Billetprisen er 80 kroner.

Læs mere om sovekoncerten med Rosyan her

Lørdag

Klokken 09:00 – 17:00 – DGI-huset – Yogafestival

Allerede tidligt lørdag morgen er der mulighed for at få strækket hele kroppen ud, og mærke sig selv. DGI-huset åbner nemlig op for Yogafestival, hvor man har mulighed for at opleve en masse forskellige former for yoga.

I løbet af dagen vil der være hele 6 moduler, så der er ikke noget at sige til, hvis man sover rigtig godt, når man kommer hjem i seng.

Dørene åbner allerede klokken 08:00, og det slutter klokken 17:00. Prisen er 395 kroner.

Læs mere om Yogafestival i Vejle her.

Klokken 20:00 – Vejle Musikteater – Rasmus Walther

Den folkekære musiker Rasmus Walther indtager Vejle Musikteater lørdag aften klokken 20:00, med hans første indendørs-tour i  to år.

Rasmus Walther har brugt den seneste rums tid på at skrive nye sange, og han har derfor kun optrådt på udvalgte festivaler i løbet af sommeren. Nu er han atter tilbage indendøre, og det går løs i morgen aften.

Prisen for koncerten er 280 kroner.

Læs mere om Rasmus Walther i Vejle Musikteater her.

Søndag

Klokken 12:00 – 16:00 – Vejle KunstForening – Kunstjulemarked

Julen nærmer sig med hastige skridt, og Vejle KunstForening inviterer derfor til et kunstjulemarked. Det er et stemningsfyldt kunstmarked, hvor der fremstilles en smuk samling af keramik, grafik, foto, kunsthåndværk og billedkunst. Alt sammen fra et bredt udsnit af lokale og udenbys kunstnere.

Der er fri entre, og det har åbent helt indtil den 16. december.

Læs mere om Kunstjulemarked her.