Det sker i Vejle i weekenden: Champagnesmagning og vandretur i Munkebjerg

Byens nye optiker og kaffebar, Helle Hein, er gået sammen med cateringkonditoriet La Nouvelle og vinimportøren Cuvée om et spændende arrangement på lørdag.

I denne weekend er det sidste chance for at opleve Vejles nye store julemarked, men det kan også anbefales at slå et smut forbi byens nye optiker, hvor man kan smage på champagne og andre lækkerier.

Herunder får du en håndplukket oversigt, og de arrangementer, vi her på redaktionen har fundet som de mest interessante i denne weekend.

Fredag

Som udgangspunkt er det ganske begrænset, hvad der sker af spændende arrangementer i Vejle i dag. Skulle vi have overset noget, hører vi dog gerne fra jer.

Lørdag

Klokken 10.00 - 14.00 - Champagnesmagning hos optikeren.

Lørdag kan man smage på det nye år hos byens nyeste optiker og kaffebar Helle Hein, Nørregade 9A.

Helle Hein har i samarbejde med Cuvèe og La Nouvelle lavet et arrangement i butikken. Her vil man kunne smage champagneudvalget fra Cuvées egen import af champagne samt konditor Jeanett Ansbjergs spændende smagsprøver til nytårsdesserten. Der er rig mulighed for at blive inspireret af Jeanetts nytårsdessert-tapas, kransekage og La Nouvelles Petit Fours

Klokken 10.00 - The Nisse Twins

Uppercut Danseteater byder på en juleforestilling for de små med humor og frygtløse moves ud over barnevognskanten. Endelig kan børnehavebørnene komme til at se nisser danse. Ikke sådan en gammeldags nissedans som i ’Til-julebal-i-Nisseland,’ men derimod en rigtig sej nissedans med hiphop-tyngde i fødderne.

Fra 2-6 år. Børn koster 25 kroner, mens forældrene kommer gratis med. Alle skal dog have billet.

Læs mere her.

Klokken 11.00 - 16.00 - Vejle Julemarked

Næstsidste chance for at opleve Vejles nye store julemarked på Dæmningen.

Til Vejle Julemarked kan du opleve små boder med masser af julens godter, købe familiens juletræ og hygge dig med lune æbleskiver, gløgg og andre julelækkerier.

Til de mindste i familien vil der være et juleværksted, hvor det er muligt at lave små gaver.

Læs mere her.

Søndag

Klokken 11.00 - 16.00 - Vejle Julemarked

Søndag er det allersidste chance for at opleve Vejles nye store julemarked på Dæmningen.

Til Vejle Julemarked kan du opleve små boder med masser af julens godter, købe familiens juletræ og hygge dig med lune æbleskiver, gløgg og andre julelækkerier.

Til de mindste i familien vil der være et juleværksted, hvor det er muligt at lave små gaver, og klokken 15 slår selveste Julemanden et smut forbi.

Læs mere her.

Klokken 13.30 - 15.30 - Vintertur i Munkebjerg Skov

Tag med Økolariets naturvejleder Finn Lillethorup på en tur gennem Munkebjerg Skov og oplev, hvordan skoven tager sig ud her ved vintertid. Turen går op og ned gennem det bakkede landskab, og går blandt andet helt ned til Ibækken, hvor havørrederne gyder her tidligt i vinterperioden.

Læs mere her.