Det sker i Vejle i weekenden - Indierock og nyt julemarked

Julen nærmer sig med hastige skridt, og det betyder også, at Vejle Julemarked åbner. Det kan du besøge i weekenden, ligesom du også kan se en Superligakamp mellem VB og AaB samt meget andet.

Det er blevet torsdag, og det betyder, at vi vanen tro her på Vejle24, har taget et kig på de forskellige arrangementer og begivenheder der finder sted her i byen.

Herunder vil du kunne læse om de mest spændende arrangementer der finder sted i denne weekend i Vejle.

Fredag

Klokken 10:00 – Vejle by – Black Friday

I aften er det Thanksgiving i USA, og det betyder, at der i morgen er Black Friday. Det er et tiltag, hvor butikkerne sætter priserne voldsomt ned på mange produkter, og det har de også gjort i Vejle.

I hele byen vil man i stort set alle butikker kunne finde Black Friday tilbud, hvor der kan spares mange penge.

Brug dog den sunde fornuft, da der har været flere eksempler på, at nogle varer slet ikke har været så billige, som der blev reklameret med.

Klokken 19:00 – Vejle Stadion – Superligakamp mellem VB og AaB

Vejle har brug for at få point på kontoen, og de skal have visket det grimme 5-0 nederlag i Herning af sig. Det skal ske mod Aalborg Boldklub, der gæster Vejle fredag aften.

Kampen fløjtes i gang klokken 19:00, og der er priser fra mellem 40 til 110 kroner.

Du kan købe billet til kampen lige her.

Klokken 21:00 – Bygningen Vejle – Koncert med Go Go Berlin – Support Pony Marshall

Indierockbandet Go Go Berlin lægger vejen forbi Bygningen i Vejle fredag aften, hvor de skal sætte gang i en fest. Med sig som support har de det aarhusianske rockband, Pony Marshall, der debuterede i 2018.

Der er masser af underholdning og god musik fredag aften, og du kan komme med for 180 kroner i forsalg eller 200 kroner i døren.

Læs mere om koncerten her.

Lørdag & Søndag

Klokken 11:00 – 16:00 – Vejle Museerne – Spot on the Spot

Lørdag kigger det nye danske satiremagasin SPOT forbi Vejle Museerne. Spot er et onlinemagasin fra 2015, der tager aktuelle emner og politiske varme kartofler under pennens spidse behandling.

Kom og mød tegnerne af magasinet, der er klar på en god dialog.

Læs mere om Spot on the Spot her.

Klokken 11:00 – 16:00 – Gården hos Street Food Vejle – Vejle Julemarked

Beværtningerne i gården ved Street Food Vejle er gået sammen om at lave Vejles måske hyggeligste julemarked. Det slår dørene op lørdag den 24. november, og det har åbent lørdag og søndag fire weekender i træk.

Kom ned og få en lækker klejne, æbleskiver, gløgg andre julelækkerier. Det vil også være muligt at besøge julemandens værksted eller købe familiens juletræ.

Læs mere om Vejle Julemarked her.

Ekstra: I aften klokken 20:00 er der Open Mike i Vejle Musikteater. Det er et gratis stand-up arrangement, hvor der kommer otte komikere og underholder. Aftenens vært er Olav Lundsgaard, der senest var med i DM i Stand-up finalen 2018.

Læs mere om Open Mike i Vejle her.