Det sker i Vejle: Festival, musikkorps og boksning

Der er gode ting på programmet denne uge, og hvad end du er til sport eller musik, så er der noget for dig. Læs med her, hvor Vejle24 giver dig et overblik over ugens begivenheder.

Ugen er lige startet og nu kan du danne dig et overblik over, hvad den skal gå med. Hos Vejle24 har vi som altid lavet en liste med ting, der sker i Vejle i ugens løb.

Den Kongelige Livgardes Musikkorps

Torsdag den 1. August kan du overvære den fineste koncert, som afholdes i den smukke renæssancehave. Den Kongelige Livgardes Musikkorps spiller med dirigent Alexander Hanson i front.

Læs mere her.

Triangle Folklore Festival 2019

Der er mere musik på programmet fredag den 2. august når nogle af verdens bedste ungdomsgrupper inden for folklore optræder med dans og musik fra deres hjemegn. Grupperne kommer langvejs fra, og du kan opleve musik fra Colombia, Portugal, Argentina, Letland, Polen, Serbien, Sri Lanka, Tyskland, Uganda og Danmark.

Læs mere her.

Ind i ringen med BK Nørremarken

Lørdag den 3. august kan du komme i bokseringen med Bokseforeningen BK Nørremarken, når de inviterer børn og unge til at prøve sig selv af i bokseringen med foreningens trænere og den mangedobbelte danske mester i boksning Nebil Yimam.

Læs mere her. 

Vejle Boldklub - Nykøbing FC

Selvom Vejle Boldklub er rykket ned, så er der stadig fodbold i på stadion. Kig forbi når de spiller Nykøbing FC søndag den 4. august.

Læs mere her. 

Runas gåde

I sommerferien kan du hele ugen komme forbi jernalderlandsbyen i Vingsted og løse Runas gåde. Du kan finde et gratis ark med Runas gåde i kassen ved indgangen. Herefter går du rundt i landsbyen og finder svarene på Runas spørgsmål.

Læs mere her.

Mysteriet om guldhornene

Det kan være svært at løse mysteriet om guldhornene, men i ferien kan man gøre et forsøg. VejleMuseernes arkæologer har udpeget fem figurer på det korte guldhorn, som de mener kan være nøglen til at forstå den samlede historie. Du kan prøve hele ferien.

Læs mere her. 

I møllerens fodspor

Hele ferien kan du komme forbi Vejle Vindmølle og gå på opdagelse i den med Møller Søren Nielsen. Du kan følge opdagelsesruten rundt i møllen og samtidig kan du blive klogere på, hvordan man i gamle dage malede mel på møllen.

Læs mere her.