Det sker i Vejle: FerieFun, fortidslejr og veterantog

Det er endelig ferie, og nu er der en masse ting at lave og tid til det. Vejle24 giver dig her et overblik over, hvad du kan bruge ugen på.

Det er ferietid, og børnene har fri – nu er det tid til at begive sig ud i naturen eller opleve Vejle og omegn fra en ny side. Læs med her, hvor Vejle24 giver dig et overblik over ugens begivenheder.

FerieFun

Hver onsdag i sommerferien er der der mulighed for at få sand mellem tæerne og samtidig deltage i sjove lege, aktiviteter og konkurrencer til FerieFun. Det hele foregår på Nørrestrand ved Nørretor, hvor der vil være sommeraktiviteter for børn og barnlige sjæle.

Læs mere her. 

Fortidslejr

Det er nu, at du skal finde dit indre jernaldermenneske frem. Du kan nemlig prøve at leve, som man gjorde i Danmark for 2.000 år siden. Fra mandag den 15. juli til torsdag den 18. juli kan du stå op med hønsene og gå klædt i jernaldertøj, som er vævet af uld i smukke mønstre. Man skal selv tilberede alle måltider.
Man vil bo og arbejde sammen med andre familier på de tre store jernaldergårde, hvor man sover på halmmadrasser og skind.

Læs mere her. 

Veterantog og Verdensarv

Du kan nu komme helt tilbage til gamle dage, og opleve ægte veterantog der består af trævogne med åbne endeperroner fra cirka 1898. Du kan komme med opleve Grejsdalens smukke natur.
Arrangementet er den 21. juli.

Læs mere her.