Det sker i Vejle: Dansk sangglæde, FerieFun og Sommerhøjskole

Vi vil gerne have gode oplevelser i ferien, og det er der flere muligheder for i denne uge. Læs med her, hvor Vejle24 giver dig overblikket over ugens bedste begivenheder.

Det er sommerferie, og der er rig mulighed for at komme på nogle sjove oplevelser i Vejle og omegn. Læs med her og se vores oversigt over ugens begivenheder.

Visens Skib

Visens Skibs giver koncert på deres sommerturné, hvor de giver 29 gratiskoncerter på forskellige havne. Besætningen på Visens Skib kigger forbi Vejle Lystbådehavn, hvor de med folkelige tekster synger og spiller sig ind i de danske hjerter. Niels Skouby, også kaldet Kaptain Høiben, ejer SY Ellinor af Ebeltoft som Visens Skib også kaldes. Du kan opleve Visens Skib den 9. juli.

Læs mere her. 

FerieFun

Hver onsdag i sommerferien er der der mulighed for at få sand mellem tæerne og samtidig deltage i sjove lege, aktiviteter og konkurrencer til FerieFun. Det hele foregår på Nørrestrand ved Nørretor, hvor der vil være sommeraktiviteter for børn og barnlige sjæle.

Læs mere her. 

Sommerhøjskole: Fra vugge til grav i jernalderen

Folk i alle aldre kan få lov at opleve, hvordan det var at leve i jernalderen. I kommer til at sove på halmmadrasser og skind og du skal tilberede rigtige jernaldermad. Du kan også lære et ægte jernalderhåndværk, og fremstille ting i træ, lære at flette kurve, lave pottemagerarbejde, væve eller prøve kræfter med hammeren i smedjen. Lejren er fra 8. juli til 11. juli.

Læs mere her.

Veterantog og Verdensarv

Du kan her komme med tilbage og opleve et ægte Damplokomotiv TKVJ nr. 12. "Trolden" trækker dagens veterantog, der består af trævogne med åbne endeperroner. Du kan komme med opleve Grejsdalens smukke natur.
Arrangementet er den 14. juli.

Læs mere her.