Danmark har talent - Vejle Horrorgruppe skræmmer sig til finalen

Foto: Jacob Papsø

Dystopia tager den hele vejen – ikke bare når de optræder, men i bogstavelig forstand. I weekenden kom de nemlig i finalen i Danmark har talent, hvor de havde omdannet Danmark har talent-studiet til et hjemsøgt hus.

Der kommer deltagere fra Vejle når finalen af Danmark har talent ruller over skærmen. De skræmmende skuespillere fra Dystopia har igen formået at skræmme folk for åben skærm, og det var nok til at de ny skal dyste om, at blive Danmarks mest talentfulde.

15 skuespillere på banen

Når Dystopia slår sig løs, går det ikke stille for sig. Og denne gang havde de også hele 15 skuespillere på scenen i skræmmende kostumer og makeup. Og det gav pote. Folk var skræmt, og selvom man godt vidste, at det ikke var ægte, så var det svært at holde tilbage.

I Dystopias opsætning i semifinalen blev dommerne ført igennem forskellige rum, hvor de skulle møde Dystopias uhyggelige monstre. Især Sus Wilkins, som også ved første show var utroligt skræmt, virkede til at have det svært ved at gennemføre. Hun fandt det dog også som en sjov oplevelse.

”Det er skægt. Først bagefter, men det var skægt. De var fandme gode,” sagde hun efter showet til TV2.

Talent for at skræmme

For lidt tid siden talte vi med en af mændene bag Dystopia, Jonas Bøgh. Han var klar over deres store talent for at skræmme, så det kom nok ikke så meget bag på ham, at Dystopia nu står i finalen:
 

”Vi valgte at stille op, fordi vi har et talent for at skræmme folk, og det vil vi gerne vise. Vi vil gerne have fokus på Horror som et kulturtilbud og som en oplevelse, og så vil vi selvfølgelig også gerne promovere os selv og vores brand, og vise, at vi er her,” fortæller Jonas. 

Du kan læse hele interviewet med Jonas her. 

Og opleve Dystopia igen til finaleshowet i Danmark har talent.