Burgerbar hyrer kendt dansk musiker: ”Der skal mere larm i Midtpunktet”

Foto: Burger Shack

På fredag er der Open by Night i Vejle, men Midtpunktet bliver ofte lidt overset til disse arrangementer. Derfor har bestyrer hos Burger Shack, Camilla Behjani Hansen, taget alternative midler i brug for at få ekstra trafik til restauranten og de andre butikker i Midtpunktet.

Der skal larm i gaden, og det sørger Burger Shack for at der kommer på fredag, hvor de har hyret rapperen USO til at spille en gratis koncert.

Mere larm

Der er for stille i Midtpunktet, det er en ting, som Burger Shack-bestyrer, Camilla Behjani Hansen, mener. Derfor har hun sørget for et kæmpe setup til på fredag:

”Det handler om, at vi gerne vil skabe lidt larm nede i Latinerkvarteret i Midtpunktet. Vi synes tit, at Midtpunktet bliver lidt glemt til de her By Nights, og et er, at det selvfølgelig trækker nogle gæster ned til vores butik, men det skulle også gerne lave noget larm for de andre butikker og restaurationer nede i det område,” fortæller Camilla.

Foto: Burger Shack

Fint at være utraditionel

Tanken med det hele er også, at det skal være lidt utraditionelt. Det er ikke helt normalt at en burgerbar hyrer en stor dansk kunstner ind. Hos Burger Shack, synes det, at det er fedt at stikke lidt ud.

De er også klar på, at der kommer mange mennesker:

”Man kan forvente en masse lækker mad. Vi er godt bemandet op, så vi er klar til at tage i mod en masse sultne gæster. Vi sætter også noget DJ op, og om aftenen kommer USO forbi,” siger Camilla.

Foto: Burger Shack

Gode kontakter

Men hvordan får man lige hyret en stor kunstner som USO ind til at spille på en burgerbar. Camilla har her været heldig, og så har hun gode kontakter:

”Vi har fået fat i USO igennem Kiss Me, som hjælper barerne i nattelivet med at skaffe kunstnere. Jeg har tidligere arbejdet i nattelivet i Vejle, og kender en del af dem. Så der har vi nogle gode kontakter,” fortæller Camilla.

Det er ikke helt billigt at få USO ind, men hos Burger Shack ser de det som en investering. Camilla fortæller, at de har fået en okay pris, fordi hun kender dem fra Kiss Me.

Henvender sig til et bredt publikum

”Vi kiggede på lidt forskellige, og overvejede, hvad vi gerne ville fremstå som. Der er jo super mange dygtige – også upcoming kunsterne i Danmark, men USO har en bred skare af musik. Også både noget de yngre kender – men også de ældre. Han har noget, som alle kender. Og så er han bare en super fed person. Nu har jeg selv snakket med ham et par gange, når han har været forbi. Han er behagelig mand at være omkring og så skaber han en god stemning,” fortæller Camilla, der samtidig påpeger, at de regner med rigtig mange besøgende:

”Det er jo ikke kæmpe stort hernede, så det er selvfølgelig begrænset med plads. Men kigger vi tilbage på sidste Open by Night i maj, så havde vi kæmpe succes, men jeg synes, at det er svært at sætte tal på, men bliver det en lige så stor succes, som sidste gang, så kan det kun gå godt. Der var i hvert fald godt gang i den,” fortæller Camilla.

Foto: Burger Shack

USO spiller ude på terrassen foran Burger Shack, og de har sørget for, at det kommer to sikkerhedsvagter – ikke fordi de tror, at der bliver ballade, men bare for at vise, at der er sørget for sikkerheden.

USO spiller mellem klokken 19.00-21.00 læs mere på Burger Shacks Facebookside lige her.