Inger Støjberg vil forbyde Vejle

"Der er simpelthen for kønt i Vejle," mener Inger Støjberg, der derfor vil spærre byen af.

»Ingen kan koncentrere sig om arbejdet i så smukke omgivelser. Folk falder i staver, busser støder sammen og læger ordinerer hostesaft til patienter med fodvorter,« siger udlændinge-, internerings- og boligminister, Inger Støjberg, som med sikkerhed ved, at det forholder sig sådan.

»Det er noget, jeg selv har forestillet mig,« understreger hun.

Hun forklarer, at det ikke kun er de Vejleborgere, der skal døje med udsigten, mens de er på arbejde, der har problemer.

»Bare bevidstheden om al den skønhed og herlighed er ødelæggende for produktiviteten. Det er langt være end faste, meditation og fløjten i krogene,« siger ministeren og fortsætter:

»Se bare udsigterne fra Himmelpind, Egtvedpigens grav, Hjortedalen, Munkebjerg, Nørup Kirke, Rands Fjord, Runkenbjerg, Haraldskær, Slotsbjerg, Randbøl Hede for ikke at tale om Rørbæk-Sø-landskaberne, Tørskind Grusgrav og Vejle Vindmølle,« stønner Støjberg og rækker ud efter dagens 11. Cola.

»Jeg kommer selv fra Skive. Der er fanme´ kedeligt. Det betyder, at vi får noget fra hånden. Se også på Herning. 100 procent fladt. Og så har man opført noget af det grimmeste byggeri i Danmark. De har altid været flittige. Hosekræmmere, uldspinderier, sypiger og nu både Egetæpper og JBS underbukser,« siger Støjberg.

»Jeg vil foreslå, at vi flytter Vejle til Herning. Ud på heden. Der er masser af plads. Det gamle Vejle spærrer vi af. Det er ødelæggende for bruttonationalproduktet. Føj!!!!«

Dagens satire bringes i samarbejde med The News