Frygter umotiveret vold i Vejle: Overfaldet af tre mænd og slået med knytnæve

En kvinde fra Vejle oplevede umotiveret vold på egen krop. Foto: Shutterstock

En kvinde fra Vejle måtte på egen krop opleve meningsløs og umotiveret vold. I et opslag på Facebook opfordrer hun til, at alle er opmærksom på, hvor man færdes i byen.

Det kan være farligt at færdes alene i byen. Det måtte en kvinde fra Vejle indse, da hun natten til tirsdag i sidste uge skulle gå fra sin bil til sit hjem. En tur på kun 500 meter.

"Jeg bor på en gade, hvor jeg nærmest kan se min lejlighed fra Trondur. Jeg gik fra bilen, som jeg har gjort alle dage siden tyveriet," skriver kvinden i opslaget, der er lagt op i gruppen 'Det sker i Vejle.' Her fortæller hun også om et tidligere opslag, hvor hendes bil var blevet udsat for tyveri.

"Men i det jeg går ind på min parkeringsplads, ser jeg tre unge drenge kun iført sort tøj. Jeg bliver ubehageligt tilpas og går derfor i et rask tempo fordi drengene, med min telefon i hånden. Jeg nåede ikke langt, da den ene kommer fra siden og slår mig med en knytnæve på øjenbrynet. Jeg taber mobilen og min taske har jeg stadig på skulderen. De tager ingenting og løber bare så hurtigt de kan fra gerningsstedet." Kvinden fortæller desuden, at overfaldet er meldt til politiet. Samtidig med opslaget er der tilknyttet flere billeder, hvor man kan se kvindens skader efter overfaldet.

"Sådan så jeg ud. Jeg synes det er ærgeligt at Vejle er blevet en by, hvor der for tiden ofte sker vilde ting. Dette opslag er for at gøre alle opmærksomme på, at det altså KAN være farligt at gå alene. Også selvom man bare skal gå 500 meter fra sin bil og hen til sin lejlighed," slutter kvinden af.

Kvindens opslag i gruppen har fået mange reaktioner, og flere brugere fra Vejle fortæller om lignende oplevelser. F.eks. kommenterer en bruger:

"Min søn prøvede det samme i februar måned i år på Grønlandsvej. Han forlod bussen, hvor han pludselig af en ukendt person fik en på lampen. Syntes det er en virkelig kedelig opførelse."

En anden bruger skriver: "Hvor er det dog synd for dig. Jeg sender dig kærlige tanker. Det er frygteligt at Vejle er blevet et by, hvor man skal frygte umotiveret vold."