Vejle gør et scoop - forlænger med Schoop

Foto: Vejle Boldklub

Fredag har Vejle Boldklub delt en god nyhed på sin hjemmeside.

Jacob Schoop, anfører gennem de sidste to sæsoner, har sat sin underskrift på en ny kontrakt med VB, der holder den 30-årige midtbanespiller i Nørreskoven frem til sommeren 2021.

Siden sæsonafslutningen i sidste måned har Vejle Boldklubs sportslige ledelse arbejde på at sammensætte et stærkt hold til den kommende sæsons udfordringer. Tidligere har Mads Lauritsen, Tobias Mølgaard, Sergiy Gryn og Kjartan Finnbogason skrevet under, ligesom der er indgået kontraktforlængelser med Viljormur Davidsen og Thomas Hagelskjær. Nu er endnu en underskrift på en ny kontrakt kommet i hus, og det er anfører og midtbanedynamo Jacob Schoop, der er blevet enig med VB om en ny aftale for de kommende to sæsoner.

"Jeg kom til Nørreskoven for tre år siden. Lige da Vejle Boldklub havde fået nye ejere, og det nye projekt skulle fra start. Dengang som nu var der store ambitioner og en tro på fremtiden. Alle de løfter er blevet indfriet, og klubben er blevet mere og mere professionel sæson for sæson. Der bliver hele tiden lagt på. Nu rykkede vi ud af Superligaen, og det er jeg stadigvæk dybt skuffet over, men jeg er overbevist om, at den rygrad og kerne, der er på holdet, kan få os tilbage igen. Den proces vil jeg gerne være motor på," siger Jacob Schoop.

VB’s nummer 20 debuterede mod Fremad Amager (1-1) den 24. juli 2016 og står i alt noteret for 82 kampe, 8 mål og 11 assists for Vejle Boldklub.

"Du skal ikke have spillet ret mange kampe i den røde trøje, før du kender og har mærket det pres på og de forventninger og den kærlighed, der er til klubben. Det kommer fra byen, fra fansene og fra historien. Det er fedt at være en del af. Det motiverer dig som spiller, at det betyder så meget for folk. Jeg er også blevet rød i hjertet, og derfor er jeg meget glad for, at klubben også ser mig som en vigtig del af jagten på en hurtig tilbagevenden til der, hvor Vejle Boldklub hører hjemme. Det er det mål, vi har. Der er ikke noget snakken udenom. Vi skal tilbage," siger Jacob Schoop.

Jacob Krüger, teknisk chef i Vejle Boldklub, er glad for underskriften fra anføreren, der i løbet af de sidste tre sæsoner har været et centralt omdrejningspunkt på midtbanen for VB.

"Det er helt i tråd med den plan, vi lagde umiddelbart efter sæsonafslutningen, når vi nu kan præsentere en forlængelse af kontrakten med Jacob Schoop. Vi ville gerne forlænge med kernen på holdet, og med Jacob Schoops underskrift i hus har vi sikret os en stærk rygrad af skandinaviske spillere, der skal bære holdet igennem de kommende udfordringer. Schoop viste igennem den seneste sæson i Superligaen, at han evner at løfte sit niveau og omstille sig. Det får han også brug for i den kommende sæson, hvor NordicBet LIGA er en anderledes opgave, men den er Schoop med sin erfaring bekendt med," siger Jacob Krüger.

Jacob Schoop møder ind sammen med holdkammeraterne til træningsstart torsdag den 20. juni.