Vejle Boldklubs første modstander bliver Hobro

Der blev sat stadionrekord, da Fredericia mødte Vejle Boldklub i næstsidste spillerunde. Lad os da endelig bare forbedre rekorden yderligere og skabe feststemning på stadion igen, når der nu er Superliga på menuen. Foto: Vejle-boldklub.dk

Programmet for den nye sæson af Superligaen er netop blevet offentliggjort.

For ganske kort tid siden har Divisonsforeningen offentliggjort spilleprogrammet for den nye sæson af Superligaen. Vejle Boldklub starter på hjemmebane i 1. runde, og det bliver Thomas Thomasbergs tropper fra Hobro, som bliver det første superligahold, som får æren af at betræde græstæppet i Nørreskoven. Som udgangspunkt bliver kampen spillet den 15. juli, men det kan tv-selskaberne ændre på.

Allerede i 2. runde venter en stor udfordring for Adolfo Sormanis udvalgte, når vicemestrene fra Brøndby byder Byens Boldklub op til dans på Brøndby Stadion.

I 3. runde venter så et lokalopgør, som vækker minder om fordums tid, når AGF skal krydse klinger med Vejle Boldklub i Nørreskoven. I 8. runde venter endnu et lokalopgør, når VB-spillerne tager den korte tur nordpå til Horsens, hvor de skal forsøge at dæmme op for en lind strøm af lange indkast.

Hold op, hvor vi glæder os! Forza Vejle Allez!

Du kan dykke ned i hele kampprogrammet på divisionsforeningens hjemmeside her.