Vejle Boldklub skal til Sjælland i Pokalturneringen

De mange VB fans skal langvejs, når BK Frem er næste modstander i pokalturneringen. Foto: Vejle-boldklub.dk

Det bliver en lang køretur for Vejle Boldklubs mange fans, når turen går til Sjælland, hvor VB skal spille 2. runde af Sydbank Pokalen.

I dag blev der trukket lod til 2. runde af Sydbank pokalturneringen, og blandt de mange hold i bowlen, var også Vejle Boldklub.

VB fansene skal dog ud på en god lang køretur, hvor begge broer skal krydses. Modstanderen i 2. runde af Sydbank pokalen, er nemlig Boldklubben Frem fra 2. division.

Kampen forventes at blive afviklet d. 5. september, men der tages forbehold for ændringer. I den kommende uge vil det fulde kampprogram for 2. runde af Sydbank Pokalen være klar.

Om BK Frem

BK Frem blev stiftet i 1886, og er dermed en af de ældste fodboldklubber i Danmark. Frem har senest vundet pokalturneringen i 1978, hvor det blev til en samlet sejr over tre kamp mod Esbjerg. I 1981 nåede de finalen igen, men her blev det til et nederlag mod netop, Vejle Boldklub.

BK Frem spiller i dag i 2. Division, hvor det er startet ud med en sejr og et nederlag. Sidste sæson endte de på en 9. plads i oprykningsspillet med 25 point. Det bør derfor være en overkommelige modstander for VB.