Vejle Boldklub møder svensk eventyrklub i opstarten

Sådan så det ud, da spillerne havde sikret sig oprykningen til Superligaen. Nu starter det hårde arbejde med at gøre sig klar til den nye sæson. Foto: Vejle-boldklub.dk

Vejle Boldklub har netop meldt programmet for sæsonopstartens træningskampe ud.

På mandag starter Vejle Boldklubs superligatrup træningen, og nu er der også kommet træningsmodstandere, som skal gøre spillerne ekstra skarpe, og give alle os fans en forsmag på den nye trups styrke, inden Superliga-comebacket i midten af juli.

Vejle Boldklub har blandt andet arrangeret træningskampe mod svenske Östersunds FK og tyske Eintracht Braunschweig i sommeropstarten.

Östersunds FK er på træningslejr i Danmark og de spiller en træningskamp mod VB på Vejle Stadion den 1. juli. Den svenske klub kom på det internationale fodboldlandkort i den netop forgange sæson, da de spillede sig videre til 1/16-delsfinalerne i Europa League. Eventyret stoppede først da de mødte de engelske mastodonter Arsenal i 1/16-finalen , hvor de på trods af en udebanesejr, måtte erkende deres exit fra turneringen.

I den sidste træningskamp inden premieren i Superligaen 2018-19 rejser Vejle Boldklub til Tyskland for at møde Eintracht Braunschweig, der for nyligt har fået danske Henrik Pedersen som cheftræner. Kampen placeres fredag den 6. juli eller lørdag den 7. juli, alt efter hvornår VB spiller mod Hobro 1. runde i Superligaen.

Program for sommeropstarten:

Mandag den 11. juni
Træningsstart efter sommerpausen

Fredag den 22. juni
Lyngby Boldklub – Vejle Boldklub
Sted: Lyngby

Torsdag den 28. juni fra kl. 18.00
Træningsturnering på Hedensted Stadion
Kampe á 45 minutter mod AC Horsens (SL) og Hedensted IF (JS)

Søndag den 1. juli kl. 13.00
Vejle Boldklub – Östersunds FK (Allsvenskan)
Sted: Vejle Stadion

Fredag den 6. juli eller lørdag den 7. juli
Eintracht Braunschweig (3. Bundesliga) – Vejle Boldklub
Sted: Braunschweig

Fredag den 13. juli – mandag den 16. juli
1. runde, Superligaen 2018-19
Vejle Boldklub – Hobro IK
Vejle Stadion

Der er også arrangeret en træningskamp for klubbens reservehold. Det er lørdag den 7. juli eller søndag den 8. juli mod AaB’s reservehold i Aalborg.