Vejle Boldklub inviteret med til prestigefuld indendørsturnering

Foto: Shutterstock.com

Vejle Boldklub er blevet inviteret til KMD Cup 2019. Den anden udgave af indendørsturneringen afvikles fredag den 11. januar 2019 i Ceres Arena, Aarhus.

Det er ikke helt let at være VB-fan for tiden. Trods fine takter blev det ovenpå to dommedagsdrøn til et nederlag mod AGF i mandags, men allerede til januar kan man se frem til en mulig revance mod De Hviie. Vejle Boldklub er nemlig blevet inviteret med til indendørsturneringen KMD Cup den 11. januar, hvor de andre deltagende hold er AGF, Brøndby, Aab og OB. En fornem og virkelig traditionsrig kvintet må man sige.

De fire modstanderhold lavede sidste år en aftale om afviklingen af en indendørsturnering ovenpå en succesfuld turnering i Brøndby Hallen. I år er det så AGF der er værter, og det er dem, der har givet VB en chance for revanche. 

"Vi fik en invitation til turneringen, og den kunne vi ikke sige nej til. Sidste år fulgte vi med stor interesse KMD Cup i Brøndby Hallen i tv og intensiteten på banen og atmosfæren omkring kampene, var helt i top. Vi kommer op imod stærke modstandere, men jeg har ladet mig fortælle, at Vejle har gode erfaringer med indendørs turneringer. Vi har forpligtet os til at sende et sportsligt stærkt hold, men hvordan det kommer til at se ud, kigger vi først på når vi møder ind til januar. AGF har perfekte rammer for turneringen i Ceres Arena og vi håber, at mange tilskuere og fans fra Vejle køber billet til KMD Cup," siger Jacob Krüger til VB's hjemmeside.

Sendes på TV

Turneringen bliver sendt direkte på TV3+, og sidste år var det en stor seersucces. Forhåbentlig kan nogle af Vejles tekniske spillere derfor få vist deres evner frem for Fodbolddanmark. Spillere som Adam, Alan og Arbnor med efternavnene Jacobsen, Sousa og Mucolli fremstår i hvert fald umiddelbart som typerne, der har evnerne til at brillere på en mindre indendørsbane.

Om KMD Cup

Stævnet afvikles som en alle-mod-alle-turnering, hvorefter nummer 1 og 2 mødes i finalen. Alle klubber er dermed sikret minimum fire kampe.

Stævnet har fokus på velgørenhed, og en del af overskuddet fra arrangementet bliver doneret til velgørenhed. AGF har som arrangør valgt, at det denne gang skal gå til FC Grønnegade, der er et fodboldhold for socialt udsatte og tidligere misbrugere.

Tidligere hen har VB da også haft god succes med indendørsstævner. Før i tiden var det en tradition med et større indendørsstævne i vinterpausen, og hele to gange har VB sikret sig den samlede sejr. Både i 2009 og senest i 2015 kunne VB sikre sig et af de efterhånden lidt for sjældne trofæer til samlingen.

I første omgang er fokus for spillerne i førsteholdstruppen dog uden tvivl på de to sidste kampe i efterårssæsonen. På søndag kommer Brøndby på besøg i Nørreskoven, før Randers er modstanderen i den sidste kamp den 15. december. Forhåbentlig bliver der minimum én sejr at lune sig på inden en lang vinterpause - som dog for VB-fans med fodboldabsistenser bliver en smule kortere med deltagelsen i denne indendørsturnering.