Tobias Mølgaard forlænger med tre år

Foto: Vejle Boldklub

Tobias Mølgaard har sat sin signatur på en kontraktforlængelse med Vejle Boldklub. Den nye aftale holder den 22-årige forsvars- og midtbanespiller i Nørreskoven frem til sommeren 2022.

Mølgaard har markeret sig som en alsidig spiller på backpositionerne og på midtbanen i sin første sæson i Vejle Boldklub. Mange fine præstationer kastede 19 startpladser af sig i debutsæsonen i Superligaen og her har præstationerne været så iøjnefaldende, at VB nu har tilbudt ham en ny tre-årig kontrakt.

"Det er ingen hemmelighed, at Tobias Mølgaards præstationer har vakt opsigt blandt konkurrerende klubber. En ung spiller der optræder med den power og aggressivitet i sit spil, vil altid være interessant for andre klubber. Det har Tobias også været, men vi er i fællesskab blevet enige om, at han fortsat kan udvikle sig i vores miljø," siger Jacob Krüger, der er teknisk chef i Vejle Boldklub.

"Fortsætter Tobias med at præstere som han gør, får han på et senere tidspunkt i løbet af kontraktperioden muligheden for at tage et skridt op af karrierestigen. Tobias kom til VB med kun én sæsons erfaring fra NordicBet LIGA, men han har tog Superligaen med storm. Særligt på det fysiske parameter rater vores trænere ham højt og han er en spiller, hvis energiniveau bringer ham langt. Den power han kommer med i både de defensive og offensive aktioner er på et højt niveau. Han skal fortsat bygge på forskellige aspekter af sit spil, men vi ser et stort potentiale i Tobias og vi ser det som et stort cadeau til projektet, at han ikke bare bliver i VB efter nedrykningen, men også tager imod tilbuddet om en kontraktforlængelse," fortæller Jacob Krüger.

Tobias Mølgaard, der spillede ungdomsfodbold i Gudum, Lemvig, Holstebro og Thisted FC fik sit seniorgennembrud hos sidstnævnte frem til, han skiftede til VB for et år siden. Her debuterede han i Superligapremieren mod Hobro (3-1) den 13. juli og står noteret for 24 kampe efter den første sæson.

Glad for at repræsentere både by og klub

"Jeg har først og fremmest valgt at forlænge aftalen med VB, fordi jeg har det godt i klubben. Selvom jeg har spillet mod VB i 1. division og kendt klubben, så kom det alligevel bag på mig, hvor stor en klub VB er. Jeg er glad for at repræsentere klubben og byen og det har nedrykningen ikke lavet om på. Som spiller, føler jeg også et ansvar i den forbindelse, og jeg vil gerne gøre mit til, at vi kan bibeholde en stamme af spillere. Jeg har kendskab til NordicBet LIGA fra én sæson med Thisted FC og ved godt, hvad der venter os. Fodbolden er ikke nødvendigvis dårligere, der bliver bare spillet på en anden måde og præmisserne er nogle andre. Fight og vilje er vigtige parametre og det skal vi være klar på," siger Tobias Mølgaard i en pressemeddelelse.