Thomas Gravesen er tilbage i VB-trøjen

Graver opnåede 79 kampe for VB og 66 for Danmark i en imponerende karriere, som også bragte ham til Real Madrid. Foto: Vejle-Boldklub.dk

Thomas Gravesen er den nyeste tilføjelse til en i forvejen profilspækket trup af gamle VB-profiler, som den 6. maj spiller en showkamp på Vejle Stadion.

Thomas Gravesen er uomtvisteligt den VB-største profil i nyere tid. Nu trækker han for en kort stund igen den rødblusede trøje over hovedet, når han sammen med et hold af andre gamle VB-koryfæer skal spille showkamp den 6. maj.

Samme dag tager Vejle Boldklub hjemme imod Nykøbing FC i Nordicbet-Ligaen. Umiddelbart efter slutfløjtet (og forhåbentlig 3 point til de rødblusede) er det tid til showkamp, hvor et hold af gamle VB-koryfæer spiller mod Jelling Musikfestivals forsamling af fodboldglade musikere og gamle fodboldstjerner.

På VB-holdet kan man foruden Graver få et gensyn med Kaspar Dalgas, John Sivebæk og Finn Christensen. Modstanderne stiller op med navne som Simon Kvamm, Poul Krebs og Flemming Povlsen.

Der er med andre ord lagt i kakkelovnen til en festlig kamp med lækre detaljer. Og nu når Graver også er med, kan det da også ske at der bliver sat en herretackling eller to ind i løbet af kampens hede.

Du kan løbende få flere informationer om arrangementet på Vejle Boldklubs facebook-side her.