Sormani i voldsomt angreb på VB: Ejerne ønskede ikke at overleve i Superligaen

Eks-træner Sorman og direktør Tønder er røget ud i en strid på ord. Foto: Vejle Boldklub

Sormani langer i et italiensk medie ud efter ejerkredsen i Vejle Boldklub.

Vejle Boldklubs tidligere cheftræner, Adolfo Sormani, er i det italienske medie Tuttomercatoweb kommet med en række kradse beskyldninger mod den nuværende ledelse i boldklubben. Det fortæller Tipsbladet.

Sormani siger til mediet, at Andrew Zolotko og resten af ejerkredsen gjorde det svært for Vejle Boldklub at overleve i Superligaen, fordi de ikke havde interesse i at blive ved med at spille i den bedste danske række.

Helt præcist siger den detroniserede cheftræner til mediet:

“Efter oprykningen skulle vi have fastholdt strukturen og skelettet på holdet for at opnå balance og kontinuitet. I stedet blev der skiftet rigtig mange spillere, og en smule utilfredshed blev født. Da vi startede sæsonen, var jeg ikke helt tilfreds, og så valgte jeg at smutte i marts. Det var ikke mit indtryk, at ejerkredsen ønskede at overleve,” siger Adolfo Sormani til Tuttomercatoweb.

Direktør for Vejle Boldklub afviser

Henrik Tønder, direktør i Vejle Boldklub, afviser blankt beskyldningerne fra den tidligere cheftræner overfor Tipsbladet, ligesom direktøren kalder påstandene for “faktuelt forkerte”. Han bekræfter dog, at Sormani som cheftræner var en “nøgleperson” i klubben, som ledelsen “rådførte” sig med i forbindelse med rekruttering af nye spillere.