Se hjemmekampene som du vil: VB sælger nu tre forskellige slags sæsonkort

Foto: Vejle-Boldklub.dk

I den kommende sæson ændrer Vejle Boldklub på sæsonkortet, så der nu er tre forskellige slags kort, som giver adgang til holdets hjemmekampe.

Klubben har valgt at segmentere sæsonkortet, således at der nu er flere muligheder for at erhverve dét sæsonkort, der passer bedst til den enkelte tilskuers behov. Det oplyser Vejle Boldklub i en nyhed på deres hjemmeside.

Alle tre sæsonkort kommer med muligheder for middag med spillertruppen og oplæg ved nøglepersonerne i klubben samt andre unikke muligheder og tilbud kun forbeholdt sæsonkortholderne.

"Vi har valgt at ryste posen. Efter nedrykningen har loyale VB-tilhængere budt ind med idéer og tiltag, der forhåbentligt vil bidrage til, at flere tilskuere beslutter sig for at købe et sæsonkort. Prisen pr. kamp gør det i hvert fald attraktivt, og de ekstra goder, der følger med, bidrager også til et endnu tættere forhold mellem klub og fans," fortæller økonomichef og billetansvarlig hos Vejle Boldklub, Brian Kristensen.

De tre typer af sæsonkort hos Vejle Boldklub har hver indbygget en ”eksklusiv invitation” til ”spillerkomsammen” og foredrag med klubbens sportslige ledelse og talentchef to gange pr. sæson. Typisk i august og februar. Derudover vil alle sæsonkortholdere én gang årligt kunne erhverve to ekstra billetter til en valgfri hjemmekamp samt andre eksklusive muligheder for sæsonkortholdere.

De nye typer sæsonkort 

Carlsberg-kortet

Carlsberg-kortet giver adgang til at se holdets hjemmekampe fra en fast plads på Carlsberg Tribunen i afsnit f, g eller h. Yderligere får sæsonkortholderen mulighed for at få sit eget navn på sit sæde, så ingen er i tvivl om, at pladsen er reserveret. Derudover giver kortet også adgang til to billetter til en valgfri hjemmekamp og to stadionplatter med øl eller vand til i løbet af sæsonen. 

Kortet koster 1000 kroner for voksne, 800 for pensionister og 600 for børn. 

Familie-kortet

Med dette kort får man adgang til en unummereret siddeplads på Munkebjerg Casino Tribunen i afsnit d til alle hjemmekampe inklusiv pokalkampen, såfremt det bliver aktuelt. Kortet giver derudover adgang til to gratis sæsonkort, som kan bruges af sæsonkortholderens børn eller børnebørn til og med deres 15 års fødselsdag. Hvis man bliver sulten undervejs i sæsonen kan kortet også bruges til at få to gratis stadionplatter med øl eller vand til. 

Prisen for Familie-kortet er 800 kroner for voksne og 600 for pensionister. 

Stemnings-kortet 

Når man har stemningskortet i pungen, så kan man se alle Vejle Boldklubs hjemmekampe fra Give Elements Hjørnet i afsnit e - også kaldet Stemningsafsnittet. Man er ligeledes sikret en plads ved en eventuel pokalkamp. Udover sæsonkortet får man også to billetter til en valgfri hjemmekamp. Derudover kan man stille sulten med to stadionplatter med øl eller vand til i løbet af sæsonen. 

Stemnings-kortet koster 600 kroner for voksne, 500 kroner for pensionister og børn slipper med 400 kroner. 

Du kan se flere detaljer om de nye typer sæsonkort på: vejle-boldklub.dk/saesonkort