Se det her: Så er programmet for VBs sommeropstart landet

Så er der dato på sommerens træningskampe. Foto: Vejle Boldklub

Så er detaljerne for Vejle Boldklubs sommeropstart landet.

Vejle Boldklub har arrangeret træningskampe mod to Superligaklubber, én fra NordicBet LIGA, én fra 2. division og et tysk hold i den seks uger lange pre-season frem mod den kommende sæson i NordicBet LIGA. Den første kamp spilles lørdag den 29. juni mod Silkeborg IF på Vejle Stadion.

Siden spillerne gik på sommerpause, har den sportslige ledelse arbejdet på at tilrettelægge forberedelserne frem mod sæsonen 2019-20. Spillerne møder ind på torsdag den 20. juni til årets første træningspas og frem mod sæsonstarten sidst i juli, venter træningskampe mod Silkeborg, Esbjerg, Kolding IF, SC Weiche Flensburg 08 og Brabrand.

SC Weiche Flensburg 08 fra den tyske Regionalliga Nord er gæster i Vejle for anden gang i nyere tid. Nordtyskerne var også på Vejle Stadion til en 1-1-kamp i juli 2015. Det er fjerde gang på ti år, at VB er værter for et tysk hold i Nørreskoven.

Kampene mod Kolding IF og Brabrand IF er ikke endeligt aftalt med spillested og tidspunkt, men datoerne ligger fast. Ved hjemmekampene på Vejle Stadion vil hovedtribunen være åben via indgang B. Der vil være let salg af drikkevarer og snacks. Kun betaling med MobilePay og kort. Mere info følger op til de enkelte kampe.

Vejle Boldklubs opstartsprogram:

Torsdag den 20. juni
Træningsopstart efter sommerpausen
Vejle Stadion og VB Parken

Lørdag den 29. juni kl. 12.00
Vejle Boldklub – Silkeborg IF
Vejle Stadion

Lørdag den 6. juli kl. 13.00
Vejle Boldklub – Esbjerg fB
Vejle Stadion

Onsdag den 10. juli
Kolding IF – Vejle Boldklub

Lørdag den 13. juli kl. 14.00
Vejle Boldklub – SC Weiche Flensburg 08
Vejle Stadion

Fredag den 19. juli
Vejle Boldklub – Brabrand IF

Søndag den 28. juli
Sæsonpremiere i NordicBet LIGA 2019-20