Polsk stortalent rygtes til Vejle Boldklub

Den 21-årige polak Bartlomiej Dragorski, som fik debut i den bedste polske række som 16-årig, og som i denne sæson har spillet 3 kampe i Serie A meldes på vej til Vejle.

I går hentede Vejle Boldklub hele tre nye spillere til klubben i bestræbelserne på at sikre sig det bedst mulige udgangspunkt til forårssæsonen. Den unge danske venstreback Malte Amundsen, den rutinerede slovenske midterforsvarer Branko Ilic og den ukrainske angriber Serhii Hryn.

Nu rygtes endnu en spiller til Vejle Boldklub. Og på papiret ligner han en gevaldig forstærkning. Den 21-årige Bartlomiej Dragowski er målmand og på kontrakt i den italienske storklub Fiorentina. Han er her reserve, men har spillet 3 kampe i Serie A i den indeværende sæson. I jagten på fast spilletid meldes han nu på vej til Vejle Boldklub på en lejeaftale for resten af sæsonen. Det skriver blandt andet Tipsbladet.dk og to italienske hjemmesider.

Bartłomiej Drągowski | Best Saves 2015/2016 | SportsHDGK

Hvis rygterne taler sandt, virker det polske talent bestemt som en opgradering. Hverken Pavol Bajza eller Thomas Hagelskjær har overbevist mellem stængerne i efteråret. Nu er det naturligvis ikke lige til blot at overtage pladsen i målet, men den polske keeper har i hvert fald CV’et på plads.

Som bare 16-årig debuterede han i den bedste polske række, og han har optrådt på samtlige polske ungdomslandshold fra U15 til og med U21. Han er noteret for 9 kampe i Fiorentinas lilla spilletrøjer. Hjemmesiden Transfermarkt.com vurderer hans markedspris til at være 1,5 millioner euro, hvilket er markant højere end samtlige spillere i VB-truppen. Man må derfor formentlig formode, at der ikke bliver tale om en lejeaftale med købsoption.

Om under en halv time spiller Vejle Boldklub forårets første træningskamp mod ungarske Mezokovesd Zsory FC på træningsanlægget i Tyrkiet, hvor begge klubber i øjeblikket er på træningslejr.