Målmand fortsætter i Vejle Boldklub

Foto: Vejle Boldklub

Fredag fortæller Vejle Boldklub på sin hjemmeside, at klubben har forlænget med målmand Thomas Hagelskjær.

Vejle Boldklub og Thomas Hagelskjær har forlænget kontrakten, så den 24-årige målmand fortsætter i Nørreskoven frem til sommeren 2021. Hagelskjær spillede de sidste ni kampe i Superligaen og står i alt noteret for 20 kampe for VB.

Tidligere på ugen forlængede Mads Lauritsen, Kjartan Finnbogason og Tobias Mølgaard kontrakterne med VB, og nu har en af de spillere, hvis aftale stod til udløb med Vejle Boldklub denne sommer, også sat sin signatur på en ny kontrakt.

Jacob Krüger, der er teknisk chef i Vejle Boldklub, ser frem til at fortsætte med Thomas Hagelskjær som en del af truppen.

"Thomas stod de sidste ni kampe i træk i Superligaen, og her leverede han meget stabile præstationer. I løbet af de to år, han har været i VB, har han altid været klar, når der har været brug for ham. Det har været i rollen som indskifter, men også i de kampe, han spillede fra start. Med denne kontraktforlængelse bygger vi på den stamme af særligt danske spillere, der har været i Vejle Boldklub i et par sæsoner og har et kendskab til NordicBet LIGA," siger Jacob Krüger i en nyhed på klubbens hjemmeside. 

24-årige Thomas Hagelskjær har konkurreret med Pavol Bajza og Gianluca Zanette om spilletiden i målet i den seneste sæson, og med 13 startpladser og to indhop i den foregående sæson har Hagelskjær vist sig konkurrencedygtig.

"Beslutningen om at forlænge med VB var meget simpel. Jeg vil helst være i Vejle og fortsætte den udvikling, jeg har været igennem i de sidste to sæsoner. Den opbakning, vi spillere modtog på banen umiddelbart efter kampen mod Hobro, var med til at overbevise mig om, at jeg skulle fortsætte her. VB er fortsat en spændende klub, og jeg vil gøre mit til, at vi indfrier ambitionen for den kommende sæson og giver fansene nogle gode oplevelser," siger Thomas Hagelskjær - inden han fortsætter:

"Jeg glæder mig over, at flere af mine medspillere og træneren også fortsætter i den kommende sæson, så vi bibeholder kontinuiteten"