Er ham her løsningen på VB's scoringsproblemer?

Vejle Boldklub har netop annonceret, at de har lejet den 21-årige Victorien Adebayor for resten af sæsonen

Tidligere på sommeren har VB hentet Gustaf Nilsson i Brøndby og Adam Jacobsen i Frem. Endnu har ingen af dem dog fundet netmaskerne i Superligaen, og i det hele taget har det knebet med at få målene scoret i de seneste kampe. Nu kommer der endnu en tilføjelse til angrebet. Vejle Boldklub har nemlig lejet Victorien Adebayor, som skifter til Nørreskoven fra Inter Allies i Ghana.

"Victorien Adebayor er en ung angriber, der i indeværende sæson har scoret 7 mål i 12 kampe i den ghanesiske Premier League. Som type, er han lidt en mellemting mellem Allan Sousa og Gustaf Nilsson og igennem vores omfattende kontaktnetværk har vi fået ham anbefalet og derefter taget referencer på ham," siger Jacob Krüger, der er teknisk chef i Vejle Boldklub til klubbens hjemmeside.

Victorien Adebayor, der kommer fra Niger, har senest spillet i ghanesiske Inter Allies. Tidligere har han haft et kort ophold i franske US-Raon-l’Étape i 2017.

For hjemlandet Niger er det foreløbig blevet til 15 A-landskampe og 5 mål. Han debuterede som 18-årig i 2015 i en kvalifikationskamp til African Cup of Nations. I videoen foroven kan du se en prøve på hans evner.

VB har sikret sig en forkøbsret på Victorien Adebayor i forbindelse med lejeaftalen.