Dinosaurerne er løs i Plantorama i Vejle

Foto: PR

Frem til den 11. februar har dinosaurerne indtaget Plantorama i Vejle i en udstilling, hvor man kan komme helt tæt på en række bevægelige og livagtige dinosaurer.

Tag på eventyr 250 millioner år tilbage i tiden i Plantorama i Vejle, der i øjeblikket huser en livagtig dinosaurudstilling. Indtil den 11. februar har du muligheden for at komme helt tæt på flere forskellige bevægelige dinosaurer i udstillingen, der er for børn såvel som voksne i alle aldre.

– Det er fantastisk, at vi har fået en udstilling af denne kaliber til Vejle. Dinosaurerne er håndlavede af nogle af verdens bedste skulptører og airbrush-malere, og nogle af dinosaurerne har aldrig før været udstillet i Danmark. Det glæder vi os selvfølgelig helt vildt til at vise frem, siger Jens Nielsen, der er centerchef i Plantorama Vejle.

Naturtro dinosaurer

Dinosaurudstillingen i Plantorama er spækket med lærerige informationer om de enkelte dinosaurer og den tid, de levede i. Med i udstillingen er nogle af de mest kendte dinosaurer, som ved hjælp af motorer og computerteknologi bevæger sig som levende dyr. 

– For at gøre dinosaurerne endnu mere naturtro, er der bevægelsessensorer der får dinosaurerne til at bevæge sig, når gæsterne går forbi. Det bliver utrolig livagtigt, siger Jens Nielsen.

Tag på dino-jagt og vind præmier

I forbindelse med udstillingen vil der være dinosaurjagt i centeret med præmier til alle deltagere.

– Vi laver en dinosaurjagt, hvor man skal besvare en række spørgsmål online om dinosaurerne, der er med i udstillingen. Og der er præmier til alle de modige sjæle, der vil være med, siger Jens Nielsen.