Ugens bog: Jeg lever med en udløbsdato

Ifølge Charlotte Bøving har det været en hård rejse at skrive sin historie og kigge sin egen dødelighed i øjnene. Til bogen 'Jeg lever med en udløbsdato,' har hun fået hjælp af journalisten Tine Bendixen.

I Charlotte Bøvings bog, Jeg lever med en udløbsdato – tid til eftertanke, tilgivelse og taknemmelighed, kommer vi helt tæt på lægen der bl.a. er kendt for tv-programmerne 'Lægen flytter ind.' Hun fortæller uden omsvøb om sine lægeforældres problematiske ægteskab, om vold i hjemmet og om at have en psykopatisk far, som hun både elskede og så op til og samtidig hadede mere end nogen anden. Hun gjorde hvad hun kunne for at glæde sin mor, og fortalte aldrig om den mobning hun blev udsat for i skolen.

Det var en hård barndom, men den formede hende til den empatiske, direkte og omsorgsfulde kvinde der virkelig vil sine patienter og medmennesker. Mens hun arbejder på højtryk både i sin praksis, holder foredrag og laver tv-optagelser får hun diagnosen kræft. Og hvor andre lægger sig ned når de bliver ramt, stiller Charlotte sig som en klippe og vælger det hun kan til for at leve fuldt ud mens hun kan.

Hun håber på at inspirere til altid at vælge den positive sti når man møder modgang i livet, og til alle om at gøre noget for andre når man kan og har overskud. Det er en bog med stof til eftertanke.

Bogen sælges i Arnold Busck til 249,95