Sidste uges bedste billede i Facebook Vejle

Dette smukke billede af Charlotte Stoustrup Nygaardbløber med titlen som sidste uges bedste billede i Facebook Vejle.

For første gang i Vejle24s historie fik vi stemt om ugens bedste billede. Der blev afgivet mange stemmer, og til sidste kunne Charlotte Stoustrup Nygaards billede af Bølgen i solnedgang løbe med titlen og æren.

På Vejle24 er vi glade for, at medlemmerne af Facebook Vejle helt generelt bakker op om alle de fotografer, der dagligt giver os snapshots fra Vejle og omegn. Enkelte røster synes dog, at der er lidt for mange billeder i gruppen, hvilket vi selvfølgelig lytter til. 

Vi vil ikke ændre på gruppens præmis, og vi elsker billederne. Vi vil også blive ved med at holde disse små afstemninger og hylde alle de gode fotografer i Vejle. For at få plads til det hele, har vi valgt at begrænse antallet af billedopslag til én per fotograf per dag. Det håber vi, at alle fotografer vil respektere. Vi vil i hvert fald gerne være med til at sikre, at fotograferne får lidt kredit. Derfor indfører vi også en anden lille ære i forbindelse med fotokonkurrencen. Vinderen af ugens billede får også lov til at pryde Facebook Vejle den efterfølgende uge. Skulle man som fotograf ikke have lyst til at deltage i konkurrencen, så skriv i dine billedopslag, at du ikke ønsker at få sine billeder udvalgt til afstemning. Hvis man ikke gør det, så giver fotografen tilladelse til, at billedet bruges som header i Facebook Vejle.  

Lad os lige bruge lidt tid til at nyde Charlotte Stoustrup Nygaards smukke billede. Hun kan hente en flaske rødvin på redaktionen. Skriv gerne til os på vores Facebook-side, så du er sikker på, at der er en på kontoret. 

Lad os derefter sige tillykke til Charlotte Stoustrup Nygaard for at vinde den første afstemning om Facebook Vejles bedste billede.