Sidste uges bedste billede fra Facebook Vejle

Der var absolut ingen tvivl, da stemmerne her til morgen blev talt op. Eydis Ósks billede af gågaden i regnvejr er ugens bedste billede.

Det ligner næsten noget fra en film. Måske en filmatisering af en Dickens-bog, hvor Scrooge eller Oliver Twist snart kommer snigende langs en af husmurene. Der er noget insisterende stemningsfyldt over Eydis Ósks fotografi, som fanger broen ved Nørretorv i et helt andet skær end normalt. Et absolut velfortjent vinderfotografi.

Vi siger både tak og stort tillykke til her fra redaktionen. Foruden æren, kan vinderen hente en god flaske rødvin på redaktionen. Kontakt os på Facebook.

Normalt kommer vinderbilledet også til at pryde Facebook Vejle den næste uge. I denne uge har vi dog det problem, at Eydis Ósk fotografi er taget i højformat, hvilket ikke fungerer som coverbillede på Facebook. Det fungerer faktisk heller ikke så godt herinde på Vejle24, hvor det også bliver beskåret på forsiden - så vi poster lige billedet herunder i fuldt format, så man for alvor kan nyde det.

Tak til alle, der stemte - og alle de fotografer, der hver uge bidrager med flotte fotos af vores fine by.