Razorbacks træner kigger frem mod et spændende og tæt opgør

Foto: Triangle Razorbacks

En sejr over Aarhus Tigers er vigtig - både for Razorbacks stilling i National Ligaen men også for moralen på holdet.

Triangle Razorbacks head coach Peter Nikolajsen har kun siddet for bordenden i et godt en måned. Før sin udnævnelse til head coach, kunne han kaldes sig positionstræner for Razorback, som han lørdag leder fra sidelinjen, når holdet møder arvefjenderne fra Aarhus Tigers, som Vejle møder i lokalopgør på Vejle Gl. Stadion lørdag.

Head coachen vurderer, at kampen godt kan gå hen og blive tæt. Sidst de to hold mødtes var det marginalerne, der afgjorde kampens udfald. 

"Aarhus har tabt nogle kampe tidligt, men har fået Isaiah Weed ind fra USA, da den quarterback, som de brugte under optakten, fik en korsbåndskade. Det tog ret hårdt på holdet. Vi spillede semifinale mod dem sidste år. Vi vandt inden for én scoring, så det var en ret tæt kamp på det tidspunkt."

Et hold hvor alle stoler på hinanden

Derudover vurderer Peter Nikolajsen at en sejr i lørdagens kamp også kan være vigtig for moralen hos Triangle Razorbacks, hvis næste kamp efter Aarhus er mod sæsonens ubestridte mester .

"For os alene har det en indflydelse at vi har tabt to tætte kampe. En mod de ubesejrede spanske mestre og så tabte vi mod Søllerød Golddiggers i en kamp, der kunne være gået begge veje. Men et nederlag betyder noget for holdets stemning, det er bare aldrig sjovt at tabe. Derfor er det vigtigt for os at få etableret, at vi stadigvæk kan vinde. Jeg synes, at vi udviste godt produktivt spil, men det endelige resultat blev ikke, som vi havde foretrukket. En sejr er derfor vigtig på vej ind i sommerpause og med udsigt til en stor kamp mod København. "

Overordnet set er head coachen dog rigtig tilfreds med de forbedringer, som Triangle Razorbacks indtil videre har gjort i denne sæson.

"Vores plan er, at holdet skal forbedre sig hen over hele året. Så vi arbejder som et hold, hvor alle stoler på hinanden. Det er en længerevarende proces, men jeg synes, at vi har flyttet os frem ad i den ved hver kamp her i foråret."

Om kampen

Kampen spilles lørdag den 15. juni på Vejle Gl. Stadion Helligkildevej 2, klokken 17:00

Billetter koster 50 kroner, i mens alle under 18 år kommer gratis ind. Med i billetteprisen er også en frankfurter med brød fra Munkebjerg.

Kampen starter kl. 17.00 - men allerede fra 16.45 er der indløb af bl.a. Triangle Razorbacks Cheerleaders, ligesom der også kommer fyrværkeri af Saturnfireworks

Læs mere på kampens Facebook-begivenhed: https://www.facebook.com/events/361165751141544/

Kampen kan ligeledes. Streamen er sponseret af Blue Steel Sports Gear. Se streamen her: https://www.zibrasport.dk/events/triangle-razorbacks-vs-aarhus-tigers-741