Mermaid Bowl-spillere skal agere vanddrenge til finalekampe

Der er velkendte ansigter at finde på Vejle Atletikstadion, når Triangle Razorbacks U16- og 2. hold skal spille finalekampe mod henholdsvis Kolding Guardians og Ystad Rockets. Det er nemlig førsteholdsspillerne, der passer boder og hente bolde og vand.

I weekenden spillede Triangle Razorbacks sig i den 11. Mermaid Bowl ud af de seneste 13 mulige, da de besejrede rivalerne fra Aarhus Tigers med 16-14.

År 2018 har generelt set været et rigtig godt år for den vejlensiske amerikanske fodboldklub, da hele tre af klubbens hold er gået i finalen. U16-holdet er således gået i RS Bowl, hvor de møder Ystad Rockets, mens Triangle Razorbacks 2. hold, er i Elming Bowl, hvor modstanderen er Kolding Guardians.

Netop de to kampe afvikles allerede på lørdag, og det er første gang i klubbens historie, at de kan afvikle to såkaldte Bowl-kampe på samme dag. Triangle Razorbacks har fået rykket kampene til Vejle, så opgøret i RS Bowl afvikles klokken 16:00 og klokken 19:00 er det så tid til finalen i Elming Bowl.

Førsteholdet giver en hjælpende hånd

Selvom Triangle Razorbacks førstehold skal forberede sig til Mermaid Bowl den 13. oktober, så er der stadig tid til, at de kan vise deres støtte og anerkendelse til de to finalister, der altid plejer at bakke op om førsteholdet.

Derfor vil dette års Mermaid Bowl-spillere fra Triangle Razorbacks være at finde rundt omkring på banen. Geoffrey Lewis der scorede de to touchdowns mod Aarhus Tigers i semifinalen, vil stå på sidelinjen sammen med Niko Lester.

Jairus Moll, Mathias Kragh og Peter Møller er at finde i boderne, mens en spiller som Kasper Arknæs er bolddreng, og Nicholas-Møller Hansen har fået den ærefulde tjans som "waterboy."

Der er således mange velkendte ansigter rundt omkring på Vejle Atletikstadion på lørdag, når der blændes op for hele to finaler. Du kan købe entré til kampene for blot 30 kroner, og hvis du køber billetterne i forsalg, følger der både en frankfurter med brød, samt et lod i konkurrencen om kampbolden fra Elming Bowl med i prisen.

Du kan læse mere om kampen på Facebook lige her.