To fluer med et smæk: Razorbacks signer quarterback og offensive coordinator

Reed Gottula var også i Vejle sidste år hvor det ikke lykkedes at få opholds- og arbejdstilladelse. Klubben garanterer, at det er der helt styr på nu. Foto: 1st Down Photo

En 35-årig amerikaner løser to problemer for Triangle Razorbacks. Han kan komme i aktion allerede på torsdag.

Triangle Razorbacks har skrevet kontrakt med den rutinerede amerikanske quarterback, Reed Gottula, som skal være ny offensive coordinator.

På den måde løser Razorbacks to problemer, da Gottula lukker hullet efter den hidtidige supplerende offensive coordinator, Thomas Linnemann, som desværre er blevet sygemeldt. Samtidig med den opgave bliver Reed Gottula en rutineret backup for Razorbacks' quarterback, Peter Linnemann.

“Jeg glæder mig over at vi med kort varsel har formået at hente en kapacitet som Reed. Vores offense kommer til at profitere af hans fodboldintelligens og -erfaring. Thomas Linnemann og Reed har ved tidligere lejligheder med succes udvekslet offensive tanker, og Ken Suhl er ligeledes begejstret for samarbejdet, så Reed er det perfekte match i vores nuværende situation,” fortæller head coach Kristian Worm.

Kan få debut på torsdag

35-årige Reed Gottula har tidligere spillet i Schweiz, Norge og Tyskland, og har været spillende assistentræner på flere af hans tidligere hold. Han udtaler selv: “Jeg er meget begejstret for at kommet til Vejle, og er allerede faldet rigtig godt til. Danmark er et smukt land. Alle jeg har talt med i klubben har været meget professionelle, jeg glæder mig til at arbejde sammen med head coach Kristian Worm og Razorbacks' coaching staff. Jeg glæder mig til at bidrage med alt hvad jeg kan.”

Du kan se Reed Gottula i aktion allerede på torsdag kl 16.45 hvor Razorbacks møder Søllerød Gold Diggers på Vejle Atletik Stadion.

I samme ombæring kan du hilse på Razorbacks nye maskot, som har fået det meget maskuline navn Preben.