Vælg den rette slags kaffe, når du brygger derhjemme

Foto: Annoncør

Annoncør betalt indhold

Kaffe er helt bestemt noget, mange af os rigtig godt kan lide. Og mens nogle elsker at gå på café, så synes andre, det er sjovt og hyggeligt at nørde med at lave den perfekte kop kaffe derhjemme. Der er altså mange måder, hvorpå man kan nyde en ekstra god kop kaffe. Vælger du at brygge den hjemme, kan du selvfølgelig ikke komme udenom, at du blandt andet skal have det rette udstyr, den rette teknik og selvfølgelig ikke mindst de helt rette bønner for at kunne brygge en kop kaffe, der siger sparto.

Lavazza giver den perfekte smag

Espressoens hjemland er Italien, og her er den mest solgte kaffe Lavazza, som er en ægte italiensk espressokaffe. Der er også heraf, at Lavazzas slogan kommer - nemlig “Italy’s Favourite Coffee”.

Lavazza - Italiens foretrukne kaffebønner - er altså Italiens førende kaffeproducent, og ikke nok med det, så er kaffen kendt og nydes verden over. Lavazzas sortiment er bredt og spreder sig stort set over alle typer af kaffe og espresso fra mange forskellige steder i verden. Bønnerne kommer nemlig både fra Nord-, Central- og sydamerika samt fra Asien og Afrika.

Der findes altså lidt af hvert og til enhver smag, når man handler Lavazza kaffe. Derudover tilbyder de både formalet kaffe, hele bønner samt kaffekapsler, så du har mulighed for at vælge lige netop den type kaffe, der passer ind i din hverdag og til det udstyr, du har derhjemme.

Få mest mulig smag ud af din kaffe

Der er ikke noget værre end en kop kaffe, der stort set ikke smager af noget. Derfor kan det være værd at sætte sig lidt ind i, hvordan man får mest ud af smagen, når man selv brygger sin kaffe derhjemme.

Når du shopper din Lavazza kaffe, kan det være en rigtig god idé at vælge det hele bønner. Det er nemlig sådan, at hele bønner holder bedre så smagen og de aromaer, der findes i kaffe. Lige så snart kaffen males, vil den begynde at miste smag. Derfor kan det altså være en stor fordel selv at male sine bønner lige inden brug i stedet for at vælge den formalede kaffe.

Vælger du de hele bønner, skal du også tænke over, hvordan du opbevarer dem. Lige præcis dette har også stor indflydelse på smagen. Når der er taget hul for pakken, er det vigtigt at opbevare sine kaffebønner i tætlukket emballage, så det ikke får for meget ilt. Derudover er det en fordel at bruge kaffen inden for 1-2 uger, eftersom den begynder at miste sin smag så snart, du åbner for den.

Har du en virksomhed, der sælger kaffe?

Så ved du sikkert også alt om, hvordan man bør opbevare de forskellige produkter. Dog kan der indimellem være en del arbejde i at holde styr på sit lager og sørge for, at det hele opbevares på den rette måde. Heldigvis kan du få hjælp fra et lagerhotel med pluk og pak. De står ikke blot til rådighed med ekstra lager- og opbevaringsplads, men de kan ligeledes hjælpe med at opbevare dine produkter og varer, så de holder deres kvalitet.

Derudover kan lagerhotellet også hjælpe dig og din virksomhed med at plukke, pakke og sende dine varer, så de når du til de rette kunder og modtagere. Et lagerhotel kan altså være en kæmpe hjælp til dig med en virksomhed - hvad end du sælger kaffe, møbler eller noget helt tredje.