Skift frit mellem et væld af streamingtjenester med bland-selv-TV

Foto: Unsplash

Mange danskere er trætte af de store regninger, der vælter ind ad døren, hver eneste gang TV-pakken skal betales. Derfor er mange begyndte at skifte over til streamingtjenester som et alternativ, men selvom priserne generelt er lave for en enkel streamingtjeneste, så benytter de fleste husstande sig af mere end en enkelt tjeneste, og det kan være med til at drive den månedlige udgift på TV op. Samtidig kan det gøre betalingen hver måned uoverskuelig, fordi man betaler til flere forskellige udbydere.

Derfor er mange begyndt at se sig om efter et alternativ til valget mellem enten TV-kanaler eller streamingtjenester, og den TV-løsning, folk oftest vender sig mod, er bland-selv-TV.

Bland-selv-TV – hvad er det?

Det lyder selvfølgelig utrolig meget som bland-selv-slik, og det er faktisk også tæt på at være det samme koncept. Med bland-selv-TV får man nemlig muligheden for at vælge præcis de streamingtjenester og de TV-kanaler, som man holder mest af, og kun betale for disse. Det er det smarte ved TV pakker. Man slipper for kæmpe regninger for TV-kanaler, som man i sidste ende slet ikke kommer til at se.

Det er det nyeste skud på stammen, når det kommer til at samle regninger. Man kender det måske fra dem, som er begyndt at kombinere bredbånd og TV, hvilket også kan være en ret god ide, hvis man ønsker at spare sig selv for både penge og besvær.

Det fungerer på den måde, at man ligesom ved traditionelt fjernsyn vælger en TV-pakke, der passer til ens behov. Det kan være en lille, mellem eller stor pakke. I disse pakker får man så et vist antal point, som man kan bruge til at sammensætte præcis den TV-løsning, som passer til ens behov. Her bestemmer man helt selv, hvor mange TV-kanaler man ønsker, og hvilke streamingtjenester man har lyst til at gøre brug af.

Hvad hvis man bliver træt af sine kanaler?

Skulle det ske, at man har valgt bland-selv-TV, og man går hen og bliver træt af de kanaler og tjenester, som man har valgt til sin pakke, så er det heldigvis så let, at man bare kan ændre ens valg. Det er med til at bevare den fleksibilitet, man kender fra streaming-TV, samtidig med at man kan nyde den grundpakke af kanaler, der følger med bland-selv-TV.

Det betyder også, at bland-selv-TV er det perfekte valg, hvis man fx er sportsinteresseret og ønsker en streamingtjeneste i et par måneder, mens ens favorithold spiller om sejren. Efter sæsonen kan man nemt og bekvemt udskifte tjenesten med en anden, der fx byder på den nye sæson af ens yndlingsserie.

Hvor mange kan se med?

Har man valgt at skrotte de traditionelle TV-pakker og i stedet kombinere fjernsyn med streaming, så skal man selvfølgelig også kunne nyde friheden af at se fjernsyn i hele ens bolig. Det kræver blot, at man har en TV-boks til hver af de skærme, hvor man ønsker at se fjernsyn på eller streame til.